Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magicheskije Pticy Miagkije Koshki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 11
5 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Suyumagambetov is nu in balbezit. Suyumagambetov passt de bal in één keer door. Imankulov is nu in balbezit. Imankulov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dubkov geeft een lange en hoge pass. Kurban controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Turenko. Turenko krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 42%, Miagkije Koshki 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicheskije Pticy - Miagkije Koshki 0:0

46e minuut.
Prosekov geeft een hoge lob. Karimov controleert de bal met de borst. Gavrilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Karimov onderschept slim de pass. Karimov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Suyumagambetov rent richting de bal. Suyumagambetov passt de bal met de wreef. Averchenko is nu in balbezit. Turenko verovert de bal door een tackle van achteren. Turenko haalt uit met een fantastische trap. Baizhumanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicheskije Pticy - Miagkije Koshki 0:1

52e minuut.
Lyubimkin heeft problemen om de bal te vangen. Suyumagambetov is nu in balbezit. Suyumagambetov probeert naar een medespeler te passen. Miklashevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklashevich geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Lyubimkin heeft problemen om de bal te vangen. Prosekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosekov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karimov de bal. Karimov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Baizhumanov trapt de bal weg van het doel. Suyumagambetov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurban. Kurban krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Tsybenko passt de bal zonder na te denken. Inworp. Petukhov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Seidakhmetov is nu in balbezit. Seidakhmetov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Karimov kan de bal niet met de borst controleren. Romanov probeert wanhopig de bal te grijpen. Karimov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magicheskije Pticy - Miagkije Koshki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 61%, Miagkije Koshki 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicheskije Pticy - Miagkije Koshki 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Petukhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shokh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petukhov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kenbaev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karimov is nu in balbezit. Karimov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

98e minuut.
Turenko is nu in balbezit. Turenko geeft een hoge lob. Imankulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Imankulov schiet op doel. Baizhumanov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicheskije Pticy - Miagkije Koshki 1:2

100e minuut.
Miklashevich met de inworp. Turenko rent richting de bal. Kurban legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Turenko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Turenko neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

101e minuut.
Shakin trapt de bal weg. Sayutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Suyumagambetov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Suyumagambetov krijgt een gele kaart. Sayutin raakt geblesseerd tijdens het duel. Kurban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dubkov geeft de bal voor. Sayutin is nu in balbezit. Sayutin geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

103e minuut.
Miklashevich is nu in balbezit. Miklashevich geeft een hoge lob. Petukhov kopt de bal weg. Turenko kan de bal niet met de borst controleren. Turenko schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 72%, Miagkije Koshki 28%.
Magicheskije Pticy - Miagkije Koshki 1:2

120e minuut.
Suyumagambetov met een sublieme pass. Turenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Turenko speelt de bal door. Imankulov rent richting de bal. Imankulov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicheskije Pticy 67%, Miagkije Koshki 33%.
Magicheskije Pticy - Miagkije Koshki 1:2