Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolat Ovcy FC Sobaki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sokolov met een sublieme pass. Bragin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zvonarenko zijn tegenspeler op de grond. Zvonarenko krijgt een gele kaart. Bragin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bragin met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Zhatekov verovert de bal door een tackle van achteren. Zhatekov probeert naar een medespeler te passen. Bragin probeert naar een medespeler te passen. Shvydko is nu in balbezit. Shvydko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolat Ovcy - FC Sobaki 0:1

17e minuut.
Kazkeev met een snelle inworp. Nuserbaev is nu in balbezit. Nauryzbaev begaat een overtreding. Nuserbaev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nuserbaev kan niet meer verder spelen. Poltaranin komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Nauryzbaev is nu in balbezit. Golyatkin bereikt de bal nog maar net als eerste. Golyatkin speelt de bal door. Klungelig pakt Bragin de bal. Bragin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Chekmezov rent richting de bal. Nauryzbaev verovert de bal door een tackle van achteren. Shvydko rent richting de bal. Nauryzbaev rent richting de bal. Nauryzbaev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolat Ovcy 62%, FC Sobaki 38%.
Bolat Ovcy - FC Sobaki 0:1

51e minuut.
Zhatekov onderschept slim de pass. Zhatekov met een sublieme pass. Shvydko is nu in balbezit. Nauryzbaev rent richting de bal. Nauryzbaev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Klungelig pakt Bragin de bal. Golyatkin is nu in balbezit. Met opzet legt Bragin zijn tegenspeler op de grond. Bragin krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Karpovich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danaev is nu in balbezit. Danaev geeft een lange en hoge pass. Golyatkin is nu in balbezit. Golyatkin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bolat Ovcy - FC Sobaki 1:1

82e minuut.
Poltaranin rent richting de bal. Golyatkin is nu in balbezit. Golyatkin geeft een lange en hoge pass. Karpovich heeft problemen om de bal te vangen. Karpovich schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Shvydko rent richting de bal. Shvydko met een sublieme pass. Klungelig pakt Zvonarenko de bal. Bragin rent richting de bal. Bragin haalt uit met een fantastische trap. Kuchma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolat Ovcy 45%, FC Sobaki 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bolat Ovcy - FC Sobaki 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

95e minuut.
Gudoshnikov geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Poltaranin met de inworp. Danaev is nu in balbezit. Danaev geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

97e minuut.
Shafranov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shafranov geeft de bal voor. Shvydko is nu in balbezit. Shvydko haalt uit met een fantastische trap. Kuchma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolat Ovcy - FC Sobaki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolat Ovcy 41%, FC Sobaki 59%.
Bolat Ovcy - FC Sobaki 1:2

120e minuut.
Zhatekov is nu in balbezit. Dubynin onderschept slim de pass. Dubynin passt de bal zonder na te denken. Karpovich is nu in balbezit. Karpovich schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolat Ovcy 53%, FC Sobaki 47%.
Bolat Ovcy - FC Sobaki 1:2