Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akmola Utki FC Uzhi
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 20.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Golovko geeft een hoge lob. Inworp. Stolbovoi met de inworp. Gorovenko is nu in balbezit. Gorovenko geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Saduov is nu in balbezit. Saduov met een sublieme pass. Shpekht bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorovenko is nu in balbezit. Gorovenko haalt uit met een fantastische trap. Darabaev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Naurzaliev kopt de bal weg. Burtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Burtsev geeft een lange en hoge pass. Ovshinov rent richting de bal. Ovshinov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eszhanov heeft problemen om de bal te vangen. Zaporoshenko is nu in balbezit. Kolesnik speelt de bal door. Shpekht is nu in balbezit. Shpekht haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gorovenko passt de bal zonder na te denken. Kostrub probeert de bal met de borst te controleren. Kostrub geeft een lange en hoge pass. Shpekht rent richting de bal. Shpekht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Adilov passt de bal met de wreef. Ovshinov rent richting de bal. Ovshinov speelt de bal door. Klungelig pakt Zaporoshenko de bal. Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Shpekht haalt uit met een fantastische trap. Imankulov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kostrub geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stolbovoi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Shpekht rent richting de bal. Taukeev onderschept slim de pass. Gorovenko tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gorovenko krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Naurzaliev onderschept slim de pass. Gorovenko rent richting de bal. Naurzaliev verovert de bal door een tackle van achteren. Naurzaliev passt de bal zonder na te denken. Ovshinov geeft de bal voor. Anisim probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Naurzaliev rent richting de bal. Kolesnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kolesnik probeert naar een medespeler te passen. Shpekht bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpekht draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Darabaev trapt de bal weg. Saduov probeert naar een medespeler te passen. Shpekht rent richting de bal. Gorovenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorovenko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Burtsev geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Larin de bal onder controle te krijgen. Zaporoshenko is nu in balbezit. Zaporoshenko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eszhanov de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Utki 62%, FC Uzhi 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akmola Utki - FC Uzhi 0:0

70e minuut.
Adilov is nu in balbezit. Saduov verovert de bal door een tackle van achteren. Saduov geeft een lange en hoge pass. Shpekht bereikt de bal nog maar net als eerste. Shpekht haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Ovshinov met een sublieme pass. Grigorenko is nu in balbezit. Grigorenko probeert naar een medespeler te passen. Zaporoshenko rent richting de bal. Zaporoshenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akmola Utki - FC Uzhi 1:0

90e minuut.
Imankulov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lakiza met een snelle inworp. Stolbovoi rent richting de bal. Stolbovoi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akmola Utki 50%, FC Uzhi 50%.
Akmola Utki - FC Uzhi 1:0