Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roosendaal 05 HFC Haarlem
4-3-3 Tactiek Sombraaaaa
48% Balbezit 52%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
39 gemiddelde waardering 50
redelijk Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
goed Verdedigen goed


6e minuut.
Na een snelle pass probeert Van Acker de bal onder controle te krijgen. Papetti is nu in balbezit. Papetti passt de bal met de wreef. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkati schiet op doel. Heitinga bokst de bal weg.

8e minuut.
Papetti is nu in balbezit. Tok is nu in balbezit. Papetti is nu in balbezit. Papetti draait met de bal, schiet en ... Heitinga probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:1

9e minuut.
Metstak is nu in balbezit. Metstak geeft een lange en hoge pass. Bakkati kopt de bal weg. Tok is nu in balbezit. Tok schiet op doel. Heitinga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Szut heeft problemen om de bal te vangen. Refaeli onderschept slim de pass. Refaeli passt de bal zonder na te denken. Daar is Tok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tok schiet op doel. Heitinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Klungelig pakt Romeijn de bal. Papetti rent richting de bal. Romeijn legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Papetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakkati zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Heitinga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Verstappen probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Metstak met de inworp. Marsman is nu in balbezit. Marsman geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Marsman is nu in balbezit. Marsman geeft de bal voor. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok haalt uit met een fantastische trap. Heitinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:2

22e minuut.
Metstak met de inworp. Papetti controleert de bal met de borst. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Metstak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Papetti maakt een snoekduik en kopt de bal. Heitinga bokst de bal weg.

25e minuut.
Tok rent richting de bal. Daar is Tok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkati schiet op doel. Heitinga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:3

27e minuut.
Sporkslede geeft een hoge lob. Tok bereikt de bal nog maar net als eerste. Tok passt de bal zonder na te denken. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:4

32e minuut.
Refaeli verovert de bal door een tackle van achteren. Refaeli geeft de bal voor. Bakkati kopt de bal weg. Tok rent richting de bal. Tok haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Papetti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papetti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Heitinga met een sublieme pass. Metstak probeert naar een medespeler te passen. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati passt de bal zonder na te denken. Heitinga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Heitinga niet meer kan verder spelen. Michels komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Marsman speelt de bal door. Refaeli heeft problemen om de bal te vangen. Refaeli probeert naar een medespeler te passen. Bakkati bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Papetti heeft problemen om de bal te vangen. Gielens bereikt de bal nog maar net als eerste. Metstak onderschept slim de pass. Metstak geeft een hoge lob. Bakkati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:5

42e minuut.
Marsman is nu in balbezit. Marsman geeft een lange en hoge pass. Tok rent richting de bal. Tok haalt uit met een fantastische trap. Michels probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 85%, HFC Haarlem 15%.
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:6

47e minuut.
van de Korput kopt de bal weg. Marsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsman probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Papetti de bal. Papetti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Metstak is nu in balbezit. Metstak geeft een lange en hoge pass. Tok is nu in balbezit. Tok draait met de bal, schiet en ... Michels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:7

63e minuut.
Daar is Tok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gielens rent richting de bal. Bakkati onderschept slim de pass. Tok rent richting de bal. Tok draait met de bal, schiet en ... Michels probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bakkati rent richting de bal. Bakkati schiet op doel. Michels maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
van de Korput onderschept slim de pass. van de Korput geeft een lange en hoge pass. Bakkati controleert de bal met de borst. Tok rent richting de bal. Tok haalt uit met een fantastische trap. Michels bokst de bal weg.

66e minuut.
Marsman speelt de bal door. Papetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Papetti probeert naar een medespeler te passen. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Marsman is nu in balbezit. Marsman geeft een lange en hoge pass. Tok is nu in balbezit. Tok schiet op doel. Michels werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Papetti passt de bal met de wreef. Tok is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gielens. Tok raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tok komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:8

75e minuut.
Verstappen is nu in balbezit. Marsman onderschept slim de pass. Marsman geeft een hoge lob. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati schiet op doel. Michels verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Romeijn onderschept slim de pass. Papetti rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Romeijn. Papetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Papetti wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Papetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Romeijn verovert de bal door een tackle van achteren. Romeijn probeert naar een medespeler te passen. Bakkati is nu in balbezit. Bakkati draait met de bal, schiet en ... Michels bokst de bal weg. Bakkati rent richting de bal. Bakkati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Marsman passt de bal met de wreef. Tok heeft problemen om de bal te vangen. Gielens rent richting de bal. Tok verovert de bal door een tackle van achteren. Tok schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:9

85e minuut.
Marsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Metstak bereikt de bal nog maar net als eerste. Metstak probeert naar een medespeler te passen. Papetti rent richting de bal. Papetti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Marsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Marsman passt de bal met de wreef. Metstak rent richting de bal. Szut met een sublieme pass. Metstak geeft de bal voor. Michels bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roosendaal 05 78%, HFC Haarlem 22%.
Roosendaal 05 - HFC Haarlem 0:9