Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rasinja United Footballmas
magic Tactiek 433 krilo
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
48.8 gemiddelde waardering 55
solid Schieten excellent
solid Passen very good
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Škare is nu in balbezit. Škare passt de bal in één keer door. Filić heeft problemen om de bal te vangen. Consuegra rent richting de bal. Consuegra draait met de bal, schiet en ... Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Dorobanţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Codina verovert de bal door een tackle van achteren. Codina geeft een lange en hoge pass. Giefert rent richting de bal. Giefert schiet op doel. Guzik bokst de bal weg.

8e minuut.
Codina controleert de bal met de borst. Dorobanţu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Codina. Codina krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Sapateado rent richting de bal. Alvise rent richting de bal. Sapateado onderschept slim de pass. Sapateado schiet op doel. Malancu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Footballmas 1:0

14e minuut.
Barović passt de bal in één keer door. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert verovert de bal door een tackle van achteren. Giefert haalt uit met een fantastische trap. Guzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Marelja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Consuegra is nu in balbezit. Consuegra schiet op doel. Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Mürekkepçioğlu geeft de bal voor. Giefert is nu in balbezit. Giefert passt de bal in één keer door. Consuegra rent richting de bal. Consuegra draait met de bal, schiet en ... Guzik bokst de bal weg.

26e minuut.
Codina geeft een lange en hoge pass. Giefert kopt de bal weg. Crockett probeert naar een medespeler te passen. Škare rent richting de bal. Škare geeft de bal voor. Malancu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Marasto geeft een lange en hoge pass. Lemus bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert onderschept slim de pass. Giefert haalt uit met een fantastische trap. Guzik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rasinja United - Footballmas 1:1

31e minuut.
Inworp. Gałeczka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Codina rent richting de bal. Codina geeft een lange en hoge pass. Giefert springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Mürekkepçioğlu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Matušin. Mürekkepçioğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barović zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Giefert springt en kopt de bal. Guzik bokst de bal weg.

45e minuut.
Codina rent richting de bal. Codina met een sublieme pass. Consuegra rent richting de bal. Consuegra draait met de bal, schiet en ... Guzik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rasinja United - Footballmas 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 65%, Footballmas 35%.
Rasinja United - Footballmas 1:2

64e minuut.
Sapateado met een sublieme pass. Kotorowski probeert naar een medespeler te passen. Škare probeert naar een medespeler te passen. Sapateado rent richting de bal. Sapateado draait met de bal, schiet en ... Malancu bokst de bal weg.

72e minuut.
Crockett is nu in balbezit. Codina verovert de bal door een tackle van achteren. Codina speelt de bal door. Giefert bereikt de bal nog maar net als eerste. Giefert schiet op doel. Guzik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Consuegra rent richting de bal. Guzik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Consuegra is nu in balbezit. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rasinja United 54%, Footballmas 46%.
Rasinja United - Footballmas 1:2