Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-29 01:28
  • Bekerwedstrijd: Copa Colombia
  • Stadion: La Heladera
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 16000
Pumitas de la UDIN Fenix Barça
Hermanos Grimm Tactiek Amaterasu
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 55.1
redelijk Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Navajas heeft problemen om de bal te vangen. Navajas probeert naar een medespeler te passen. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsipis rent richting de bal. Tsipis draait met de bal, schiet en ... Drużkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pumitas de la UDIN - Fenix Barça 0:1

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsipis met een snelle inworp. Navarro met een sublieme pass. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Drużkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Nariño verovert de bal door een tackle van achteren. Nariño geeft de bal voor. Bergamaschi controleert de bal met de borst. Navajas rent richting de bal. Navajas draait met de bal, schiet en ... Alcântara verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge geeft een hoge lob. Grădean is nu in balbezit. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Jojua probeert de bal aan de voet te houden. Drużkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Drużkowski met een sublieme pass. Feuerbach geeft een hoge lob. Daar is Olaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. Drużkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Ballén rent richting de bal. Tsipis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ballén raakt geblesseerd tijdens het duel. Jojua met een snel genomen vrije trap. Telvi rent richting de bal. Navarro speelt de bal door. Grădean bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădean haalt uit met een fantastische trap. Drużkowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Varela geeft de bal voor. Vives kopt de bal weg. Jojua heeft problemen om de bal te vangen. Tsipis is nu in balbezit. Tsipis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa met een sublieme pass. Bergamaschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Navajas verovert de bal door een tackle van achteren. Navajas haalt uit met een fantastische trap. Alcântara bokst de bal weg.

34e minuut.
Varela rent richting de bal. Tsipis onderschept slim de pass. Jojua begaat een overtreding. Jojua krijgt een gele kaart. Tsipis raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsipis met een snel genomen vrije trap. Grădean heeft problemen om de bal te vangen. Grădean draait met de bal, schiet en ... Drużkowski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumitas de la UDIN 73%, Fenix Barça 27%.
Pumitas de la UDIN - Fenix Barça 0:1

50e minuut.
Telvi rent richting de bal. Telvi met een sublieme pass. Tsipis rent richting de bal. Grădean rent richting de bal. Grădean schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Tsipis met de inworp. Navarro geeft de bal voor. Gazivoda rent richting de bal. Grădean verovert de bal door een tackle van achteren. Grădean draait met de bal, schiet en ... Drużkowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Verbrugge is nu in balbezit. Verbrugge met een sublieme pass. Serrano rent richting de bal. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Drużkowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pumitas de la UDIN 70%, Fenix Barça 30%.
Pumitas de la UDIN - Fenix Barça 0:1