Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Audax italiano CF Deportes ValdiviA
usar Tactiek ataque
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
40.8 gemiddelde waardering 44.4
average Schieten solid
average Passen adequate
good Verdedigen adequate


3e minuut.
Poblete bereikt de bal nog maar net als eerste. Wallace onderschept slim de pass. Wallace passt de bal zonder na te denken. Teleki is nu in balbezit. Teleki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Subiabre rent richting de bal. Subiabre geeft de bal voor. Korol heeft problemen om de bal te vangen. Calderón is nu in balbezit. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Dalecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Leyton is nu in balbezit. Leyton probeert naar een medespeler te passen. Prat is nu in balbezit. Vîlcu onderschept slim de pass. Vîlcu schiet op doel. Paul kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Nalewkowicz passt de bal met de wreef. Poblete bereikt de bal nog maar net als eerste. Poblete probeert naar een medespeler te passen. Calderón is nu in balbezit. Calderón draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Teodoru passt de bal zonder na te denken. Mendoza heeft problemen om de bal te vangen. Teodoru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Teodoru is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Teleki geeft een hoge lob. Subiabre rent richting de bal. Vîlcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vîlcu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Vîlcu rent richting de bal. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga met een sublieme pass. Wallace is nu in balbezit. Wallace draait met de bal, schiet en ... Paul verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax italiano CF 71%, Deportes ValdiviA 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Audax italiano CF - Deportes ValdiviA 0:0

50e minuut.
Inworp. Völker komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Wallace kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Azócar de bal onder controle te krijgen. Leyton bereikt de bal nog maar net als eerste. Vîlcu verovert de bal door een tackle van achteren. Vîlcu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Pasierb bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasierb geeft een hoge lob. Daar is Subiabre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace is nu in balbezit. Wallace schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alvim komt het veld opgelopen. Aveni komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax italiano CF 46%, Deportes ValdiviA 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Audax italiano CF - Deportes ValdiviA 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Azócar passt de bal zonder na te denken. Subiabre is nu in balbezit. Subiabre geeft de bal voor. Fulga rent richting de bal. Fulga draait met de bal, schiet en ... Dalecký verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Calderón rent richting de bal. Calderón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

105e minuut.
Pasierb verovert de bal door een tackle van achteren. Pasierb speelt de bal door. Alvim is nu in balbezit. Alvim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Audax italiano CF - Deportes ValdiviA 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax italiano CF 72%, Deportes ValdiviA 28%.
Audax italiano CF - Deportes ValdiviA 0:1

108e minuut.
Golubics geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pasierb met de inworp. Alvim geeft een hoge lob. Wallace maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

111e minuut.
Na een snelle pass probeert Golubics de bal onder controle te krijgen. Wallace is nu in balbezit. Leyton schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Leyton krijgt een gele kaart.

112e minuut.
Calderón speelt de bal door. Mendoza rent richting de bal. Mendoza geeft de bal voor. Fulga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulga haalt uit met een fantastische trap. Dalecký bokst de bal weg.

117e minuut.
Prat passt de bal in één keer door. Mendoza is nu in balbezit. Mendoza geeft de bal voor. Fulga rent richting de bal. Fulga draait met de bal, schiet en ... Dalecký bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Audax italiano CF 33%, Deportes ValdiviA 67%.
Audax italiano CF - Deportes ValdiviA 0:1