Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
tilamas sc Wild Hogs
Kl Tactiek Tiahuanaco
57% Balbezit 43%
53% Spel op eigen helft 47%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
45.3 gemiddelde waardering 56.7
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


15e minuut.
Dugalits passt de bal zonder na te denken. Andorka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoian. Andorka raakt geblesseerd tijdens het duel. Dugalits wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Gálvölgyi geeft een lange en hoge pass. Daar is Nara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nara passt de bal in één keer door. Andorka bereikt de bal nog maar net als eerste. Andorka draait met de bal, schiet en ... Staš kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Andorka is nu in balbezit. Andorka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Wild Hogs 0:1

40e minuut.
Bąk onderschept slim de pass. Bąk geeft de bal voor. Bellisario kan de bal niet met de borst controleren. Bellisario draait met de bal, schiet en ... Polnar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tilamas sc - Wild Hogs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tilamas sc 51%, Wild Hogs 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
tilamas sc - Wild Hogs 1:1

53e minuut.
Inworp. Novelli met een snelle inworp. Arango García bereikt de bal nog maar net als eerste. Arango García geeft de bal voor. Bellisario springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Wild Hogs 2:1

55e minuut.
Dugalits rent richting de bal. Dugalits passt de bal in één keer door. Andorka is nu in balbezit. Andorka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
tilamas sc - Wild Hogs 2:2

59e minuut.
Gülenay geeft de bal voor. Inworp. Békés met de inworp. Dugalits geeft een lange en hoge pass. Nara geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Inworp. Rá Tatá komt het veld opgelopen. Breznay komt het veld opgelopen. Vorkapić komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Biaram passt de bal in één keer door. Gülenay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gülenay passt de bal in één keer door. Sculli rent richting de bal. Sculli geeft de bal voor. Polnar bokst de bal weg.

69e minuut.
Breznay passt de bal zonder na te denken. Vorkapić rent richting de bal. Vorkapić probeert naar een medespeler te passen. Andorka is nu in balbezit. Andorka draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Breznay verovert de bal door een tackle van achteren. Breznay speelt de bal door. Vorkapić heeft problemen om de bal te vangen. Vorkapić geeft de bal voor. Rá Tatá krijgt zijn hoofd ertegen. Staš bokst de bal weg.

75e minuut.
Inworp. e Sua Moto komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Arango García rent richting de bal. Gálvölgyi verovert de bal door een tackle van achteren. Gálvölgyi geeft een hoge lob. e Sua Moto bereikt de bal nog maar net als eerste. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rá Tatá is nu in balbezit. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Wild Hogs 2:3

82e minuut.
Gülenay is nu in balbezit. Gülenay met een sublieme pass. e Sua Moto rent richting de bal. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Laeremans rent richting de bal. Laeremans speelt de bal door. Dugalits speelt de bal door. e Sua Moto is nu in balbezit. e Sua Moto haalt uit met een fantastische trap. Staš bokst de bal weg.

89e minuut.
Makai onderschept slim de pass. Makai probeert naar een medespeler te passen. Rá Tatá bereikt de bal nog maar net als eerste. Rá Tatá haalt uit met een fantastische trap. Staš werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
tilamas sc - Wild Hogs 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: tilamas sc 55%, Wild Hogs 45%.
tilamas sc - Wild Hogs 2:4