Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Waidler FC Relax Konstanz
VT neu Tactiek 442_Relax_m
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.8 gemiddelde waardering 60.6
adequate Schieten formidable
adequate Passen excellent
very good Verdedigen solid


15e minuut.
Megyebíró rent richting de bal. Trifonov onderschept slim de pass. Trifonov passt de bal in één keer door. Fernández Pertierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Pertierra draait met de bal, schiet en ... Janner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Sekmez kopt de bal weg. Sanguszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Rashev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rashev krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Sanguszko geeft een hoge lob. Pypers is nu in balbezit. Pypers passt de bal in één keer door. Tamborino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamborino draait met de bal, schiet en ... Garbień bokst de bal weg.

20e minuut.
Fernández Pertierra rent richting de bal. Fernández Pertierra passt de bal met de wreef. Hartinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartinger geeft de bal voor. Fernández Pertierra maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Waidler FC - Relax Konstanz 0:1

30e minuut.
Sekmez draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Scarafoni de bal onder controle te krijgen. Fernández Pertierra is nu in balbezit. Fernández Pertierra draait met de bal, schiet en ... Janner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Ariotti probeert naar een medespeler te passen. Rashev speelt de bal door. Sekmez is nu in balbezit. Sekmez haalt uit met een fantastische trap. McManaman probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waidler FC 54%, Relax Konstanz 46%.
Waidler FC - Relax Konstanz 0:1

59e minuut.
Tamborino raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. McMuller komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Megyebíró is nu in balbezit. Trifonov rent richting de bal. Trifonov geeft de bal voor. Sekmez rent richting de bal. Sekmez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Waidler FC 56%, Relax Konstanz 44%.
Waidler FC - Relax Konstanz 0:1