Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ELFC FC Mucki Dunn
442 Tactiek 5-4-1
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 44.1
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
waardeloos Verdedigen matig


4e minuut.
Tautz met een sublieme pass. Hauff rent richting de bal. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff verovert de bal door een tackle van achteren. Hauff haalt uit met een fantastische trap. Silbermücke bokst de bal weg. Hauff is nu in balbezit. Hauff draait met de bal, schiet en ... Silbermücke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:1

6e minuut.
Ockert geeft de bal voor. Poelmeyer is nu in balbezit. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Poelmeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Poelmeyer passt de bal met de wreef. Silbermücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hauff rent richting de bal. Hauff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:2

8e minuut.
Stettmaier kopt de bal weg. Schnuphase met een sublieme pass. Neef rent richting de bal. Neef geeft een hoge lob. Hauff kopt de bal weg. Silbermücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Na een snelle pass probeert Grün de bal onder controle te krijgen. Tautz met een sublieme pass. Daar is Taubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauff is nu in balbezit. Hauff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:3

15e minuut.
Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff geeft de bal voor. Tautz speelt de bal door. Daar is Raugust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raugust schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Raugust bereikt de bal nog maar net als eerste. Raugust passt de bal zonder na te denken. Hauff is nu in balbezit. Hauff haalt uit met een fantastische trap. Silbermücke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:4

17e minuut.
Lepping heeft problemen om de bal te vangen. Hauff speelt de bal door. Bindewald is nu in balbezit. Raugust verovert de bal door een tackle van achteren. Raugust haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Schnuphase passt de bal met de wreef. Raugust is nu in balbezit. Raugust passt de bal met de wreef. Hauff rent richting de bal. Hauff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:5

25e minuut.
Schnuphase probeert naar een medespeler te passen. Poelmeyer rent richting de bal. Poelmeyer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Raugust de bal. Raugust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:6

28e minuut.
Poelmeyer kopt de bal weg. Raugust bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wandervogel. Wandervogel krijgt een gele kaart. Raugust is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Simeonkov met een snel genomen vrije trap. Hauff maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hauff rent richting de bal. Raugust bereikt de bal nog maar net als eerste. Taubert bereikt de bal nog maar net als eerste. Raugust verovert de bal door een tackle van achteren. Raugust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:7

32e minuut.
Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder bereikt de bal nog maar net als eerste. Eder geeft een lange en hoge pass. Raugust heeft problemen om de bal te vangen. Raugust haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:8

35e minuut.
Wandervogel rent richting de bal. Raugust verovert de bal door een tackle van achteren. Raugust geeft een lange en hoge pass. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Poelmeyer rent richting de bal. Poelmeyer met een sublieme pass. Raugust is nu in balbezit. Daar is Hauff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Tautz geeft een hoge lob. Raugust kan de bal niet met de borst controleren. Raugust passt de bal zonder na te denken. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff schiet op doel. Silbermücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Backinger speelt de bal door. Raugust met een sublieme pass. Grün bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün geeft een hoge lob. Hauff rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tautz zal de hoekschop nemen. Raugust bereikt de bal nog maar net als eerste. Raugust schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:9

44e minuut.
Poelmeyer verovert de bal door een tackle van achteren. Poelmeyer speelt de bal door. Hauff rent richting de bal. Hauff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELFC 69%, FC Mucki Dunn 31%.
ELFC - FC Mucki Dunn 0:10

46e minuut.
Poelmeyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Poelmeyer passt de bal zonder na te denken. Daar is Raugust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raugust draait met de bal, schiet en ... Silbermücke maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:11

49e minuut.
Raugust rent richting de bal. Hauff rent richting de bal. Raugust bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff is nu in balbezit. Hauff schiet op doel. Silbermücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Neef met een sublieme pass. Backinger heeft problemen om de bal te vangen. Backinger geeft de bal voor. Hauff rent richting de bal. Hauff haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bindewald kopt de bal weg. Simeonkov geeft de bal voor. Daar is Taubert, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauff rent richting de bal. Hauff haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Silbermücke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Wandervogel probeert naar een medespeler te passen. Tautz speelt de bal door. Raugust rent richting de bal. Raugust schiet op doel. Silbermücke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:12

70e minuut.
Ockert probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simeonkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Simeonkov geeft een lange en hoge pass. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:13

72e minuut.
Taubert geeft een hoge lob. Inworp. Poelmeyer met een snelle inworp. Schnuphase is nu in balbezit. Schnuphase geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Tautz met een sublieme pass. Raugust bereikt de bal nog maar net als eerste. Wandervogel bereikt de bal nog maar net als eerste. Raugust onderschept slim de pass. Raugust geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:14

75e minuut.
Eder passt de bal zonder na te denken. Raugust bereikt de bal nog maar net als eerste. Grün legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Raugust is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hauff kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Raugust is nu in balbezit. Raugust draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Schnuphase onderschept slim de pass. Schnuphase geeft de bal voor. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff haalt uit met een fantastische trap. Silbermücke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hauff schiet op doel. Na een snelle pass probeert Taubert de bal onder controle te krijgen. Jütting bereikt de bal nog maar net als eerste. Raugust onderschept slim de pass. Raugust schiet op doel. Silbermücke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Schnuphase rent richting de bal. Schnuphase geeft een hoge lob. Hauff bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauff draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:15

88e minuut.
Simeonkov onderschept slim de pass. Simeonkov passt de bal in één keer door. Tautz is nu in balbezit. Schnuphase geeft een hoge lob. Raugust springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:16

90e minuut.
Wandervogel rent richting de bal. Wandervogel speelt de bal door. Raugust is nu in balbezit. Raugust schiet op doel. Silbermücke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ELFC - FC Mucki Dunn 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ELFC 81%, FC Mucki Dunn 19%.
ELFC - FC Mucki Dunn 0:17