Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Das Urgestein schwarzgelb Einsiedel
Geld sammeln Tactiek 532
46% Balbezit 54%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 28
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
45 gemiddelde waardering 61.1
good Schieten incredible
good Passen excellent
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Torres kopt de bal weg. Hemetzberger rent richting de bal. Neuhaus verovert de bal door een tackle van achteren. Neuhaus geeft de bal voor. Torres maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:1

5e minuut.
Gherghina met een snelle inworp. Locardi rent richting de bal. Torres verovert de bal door een tackle van achteren. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:2

6e minuut.
Groh geeft een hoge lob. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Silver legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Silver krijgt een gele kaart. Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Mooser probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Hemetzberger onderschept slim de pass. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Torres heeft problemen om de bal te vangen. Torres draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Na een snelle pass probeert Groh de bal onder controle te krijgen. Neuhaus is nu in balbezit. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina geeft een hoge lob. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres haalt uit met een fantastische trap. Mooser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:3

28e minuut.
Thiel onderschept slim de pass. Thiel geeft de bal voor. Torres rent richting de bal. Torres haalt uit met een fantastische trap. Mooser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:4

29e minuut.
Urbina rent richting de bal. Urbina probeert naar een medespeler te passen. Thiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiel geeft een lange en hoge pass. Torres springt en kopt de bal. Mooser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Neuhaus speelt de bal door. Thiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Thiel geeft een hoge lob. Torres is nu in balbezit. Torres draait met de bal, schiet en ... Mooser bokst de bal weg.

36e minuut.
Torres rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Neuhaus zal de hoekschop nemen. Urbina springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Manolescu de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Manolescu is nu in balbezit. Torres verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:5

37e minuut.
Bollu rent richting de bal. Bollu passt de bal in één keer door. Groh bereikt de bal nog maar net als eerste. Groh geeft de bal voor. Urbina krijgt zijn hoofd ertegen. Mooser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Osowski passt de bal met de wreef. Wetzel is nu in balbezit. Prisecari maakt een afschuwelijke overtreding. Wetzel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 82%, schwarzgelb Einsiedel 18%.
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:5

46e minuut.
Thiel speelt de bal door. Sats bereikt de bal nog maar net als eerste. Sats geeft een hoge lob. Urbina is nu in balbezit. Urbina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Neuhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Neuhaus geeft de bal voor. Pischel rent richting de bal. Urbina onderschept slim de pass. Urbina draait met de bal, schiet en ... Mooser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torres rent richting de bal. Hemetzberger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Torres neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Pischel de bal. Urbina rent richting de bal. Pischel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Urbina raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Torres neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Mooser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:6

54e minuut.
Bollu passt de bal in één keer door. Torres is nu in balbezit. Urbina rent richting de bal. Torres is nu in balbezit. Torres haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Torres rent richting de bal. Hemetzberger legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Torres raakt geblesseerd tijdens het duel. Torres kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Mooser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:7

60e minuut.
Inworp. Groh zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neuhaus geeft een hoge lob. Urbina maakt een snoekduik en kopt de bal. Mooser werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Urbina bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:8

62e minuut.
Gherghina geeft een lange en hoge pass. Sats is nu in balbezit. Sats passt de bal zonder na te denken. Thiel is nu in balbezit. Thiel geeft de bal voor. Mooser verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Torres bereikt de bal nog maar net als eerste. Torres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:9

68e minuut.
Torres is nu in balbezit. Torres met een sublieme pass. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:10

75e minuut.
Urbina is nu in balbezit. Urbina passt de bal zonder na te denken. Thiel rent richting de bal. Thiel geeft een hoge lob. Torres krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Daar is Neuhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuhaus geeft een hoge lob. Urbina rent richting de bal. Urbina schiet op doel. Mooser maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:11

87e minuut.
Daar is Neuhaus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neuhaus geeft een lange en hoge pass. Thiel kopt de bal weg. Urbina rent richting de bal. Urbina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Das Urgestein 76%, schwarzgelb Einsiedel 24%.
Das Urgestein - schwarzgelb Einsiedel 0:12