Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Postboys Racing Eppegem
f3 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.5 gemiddelde waardering 54.3
zeer goed Schieten uitstekend
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Lanzinger kopt de bal weg. Daar is Borralho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flocea bereikt de bal nog maar net als eerste. Flocea geeft een lange en hoge pass. Kispál krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Stössel speelt de bal door. Klungelig pakt Kibar de bal. Kibar passt de bal in één keer door. Daar is Collina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collina schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Žumpa met een harde bal richting middenveld. Hoàng kopt de bal weg. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lód zal de hoekschop nemen. Flocea kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Racing Eppegem 1:0

13e minuut.
Arencibia is nu in balbezit. Boever schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arencibia raakt geblesseerd tijdens het duel. Usme zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kispál is nu in balbezit. Basarabeanu is nu in balbezit. Basarabeanu draait met de bal, schiet en ... Sedu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Hoàng speelt de bal door. Basarabeanu rent richting de bal. Stössel begaat een overtreding. Stössel krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Jevremović probeert naar een medespeler te passen. Collina controleert de bal met de borst. Collina probeert naar een medespeler te passen. Kibar rent richting de bal. Kibar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Jevremović is nu in balbezit. Jevremović passt de bal in één keer door. Collina bereikt de bal nog maar net als eerste. Collina schiet op doel. Žumpa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Postboys - Racing Eppegem 1:1

37e minuut.
Lanzinger speelt de bal door. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng is nu in balbezit. Basarabeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Basarabeanu geeft een hoge lob. Sedu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Stössel probeert naar een medespeler te passen. Arencibia met een sublieme pass. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Racing Eppegem 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 33%, Racing Eppegem 67%.
Postboys - Racing Eppegem 2:1

51e minuut.
Usme geeft een hoge lob. Kispál kopt de bal weg. Klungelig pakt Arencibia de bal. Kispál bereikt de bal nog maar net als eerste. Kispál haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Leonsson probeert de bal aan de voet te houden. Gilman geeft de bal voor. Kispál kopt de bal weg. Daar is Flocea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Flocea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kispál is nu in balbezit. Kispál schiet op doel. Sedu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Postboys - Racing Eppegem 3:1

60e minuut.
Flocea passt de bal zonder na te denken. Lód bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng is nu in balbezit. Hoàng geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Postboys 46%, Racing Eppegem 54%.
Postboys - Racing Eppegem 3:1