Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heracles Sternocleidomastoideus
442t Tactiek pelozotti
48% Balbezit 52%
8% Spel op eigen helft 92%
63 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 36.8
uitstekend Schieten matig
goed Passen redelijk
goed Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Šlapikas met een sublieme pass. Inworp. Basor met een snelle inworp. Daar is Kelderman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelderman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Broseghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Broseghini passt de bal in één keer door. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu schiet op doel. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Basor met de inworp. Kwella is nu in balbezit. Kwella probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Niculescu de bal. Niculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 1:0

6e minuut.
Corneille geeft een lange en hoge pass. Basor kopt de bal weg. Klungelig pakt Šlapikas de bal. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Wuyts met een harde bal richting middenveld. Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michiels met een sublieme pass. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu schiet op doel. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 2:0

8e minuut.
Basor met een snelle inworp. Broseghini heeft problemen om de bal te vangen. Broseghini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Niculescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niculescu schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kwella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Wuyts met een sublieme pass. Joliet probeert de bal met de borst te controleren. Broseghini probeert naar een medespeler te passen. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Michiels geeft een lange en hoge pass. Wuyts probeert naar een medespeler te passen. Joliet kopt de bal weg. Kwella is nu in balbezit. Kwella draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Di Ciocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ciocco speelt de bal door. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Barman probeert naar een medespeler te passen. Niculescu rent richting de bal. Niculescu met een sublieme pass. Kelderman heeft problemen om de bal te vangen. Kelderman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Kwella probeert naar een medespeler te passen. Michiels heeft problemen om de bal te vangen. Michiels met een sublieme pass. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 3:0

19e minuut.
Inworp. Di Ciocco met een snelle inworp. Basor speelt de bal door. Kelderman heeft problemen om de bal te vangen. Kelderman schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 4:0

20e minuut.
Kelderman rent richting de bal. Kelderman passt de bal in één keer door. Michiels rent richting de bal. Michiels schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Melaer geeft de bal voor. Joliet kopt de bal weg. Niculescu rent richting de bal. Niculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 5:0

23e minuut.
Kwella passt de bal met de wreef. Michiels rent richting de bal. Michiels met een sublieme pass. Kelderman rent richting de bal. Kelderman haalt uit met een fantastische trap. Wuyts bokst de bal weg. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 6:0

25e minuut.
Kelderman verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman passt de bal in één keer door. Niculescu heeft problemen om de bal te vangen. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wuyts met een harde bal richting middenveld. Daar is Joliet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michiels probeert naar een medespeler te passen. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kwella de bal. Kwella speelt de bal door. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 7:0

27e minuut.
Wuyts speelt de bal door. Broseghini speelt de bal door. Basor speelt de bal door. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kelderman rent richting de bal. Kelderman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 8:0

30e minuut.
Kelderman verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman met een sublieme pass. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 9:0

30e minuut.
Toncke geeft de bal voor. Joliet probeert de bal aan de voet te houden. Kelderman probeert naar een medespeler te passen. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wuyts speelt de bal door. Joliet kopt de bal weg. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Niculescu heeft problemen om de bal te vangen. Michiels bereikt de bal nog maar net als eerste. Michiels passt de bal met de wreef. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Joliet met de inworp. Niculescu rent richting de bal. Niculescu probeert naar een medespeler te passen. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 10:0

37e minuut.
Basor rent richting de bal. Šlapikas verovert de bal door een tackle van achteren. Di Ciocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu rent richting de bal. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. Wuyts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Wuyts trapt de bal weg. Kwella kopt de bal weg. Niculescu kan de bal niet met de borst controleren. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 11:0

40e minuut.
Klungelig pakt Šlapikas de bal. Šlapikas passt de bal in één keer door. Inworp. Basor met de inworp. Kelderman geeft een hoge lob. Wuyts bokst de bal weg.

42e minuut.
Broseghini verovert de bal door een tackle van achteren. Kelderman speelt de bal door. Niculescu rent richting de bal. Niculescu schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 12:0

44e minuut.
Basor met een snelle inworp. Kelderman speelt de bal door. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 4%, Sternocleidomastoideus 96%.
Heracles - Sternocleidomastoideus 12:0

46e minuut.
Joliet probeert naar een medespeler te passen. Šlapikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman verovert de bal door een tackle van achteren. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 13:0

48e minuut.
Barman bereikt de bal nog maar net als eerste. Barman met een sublieme pass. Michiels met een sublieme pass. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman schiet op doel. Wuyts bokst de bal weg. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 14:0

49e minuut.
Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman passt de bal zonder na te denken. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu haalt uit met een fantastische trap. Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 15:0

51e minuut.
Boyen rent richting de bal. Boyen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Basor met een snelle inworp. Kelderman geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 16:0

52e minuut.
Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kelderman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kelderman haalt uit met een fantastische trap. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 17:0

54e minuut.
Basor passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Šlapikas de bal onder controle te krijgen. Niculescu rent richting de bal. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 18:0

57e minuut.
Di Ciocco kan de bal niet met de borst controleren. Di Ciocco probeert naar een medespeler te passen. Kwella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwella probeert naar een medespeler te passen. Niculescu geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Joliet bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ciocco bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Ciocco passt de bal met de wreef. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Michiels is nu in balbezit. Michiels passt de bal met de wreef. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 19:0

60e minuut.
Basor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šlapikas rent richting de bal. Kelderman onderschept slim de pass. Kelderman speelt de bal door. Niculescu is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Michiels is nu in balbezit. Kwella is nu in balbezit. Michiels probeert naar een medespeler te passen. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu schiet op doel. Wuyts kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 20:0

63e minuut.
Di Ciocco verovert de bal door een tackle van achteren. Di Ciocco met een sublieme pass. Niculescu heeft problemen om de bal te vangen. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Broseghini is nu in balbezit. Broseghini geeft een hoge lob. Basor probeert naar een medespeler te passen. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Basor is nu in balbezit. Basor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Barman rent richting de bal. Barman passt de bal zonder na te denken. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 21:0

70e minuut.
Niculescu is nu in balbezit. Klungelig pakt Niculescu de bal. Niculescu met een sublieme pass. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 22:0

71e minuut.
Šlapikas passt de bal met de wreef. Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Michiels kopt de bal weg. Wuyts met een sublieme pass. Joliet kopt de bal weg. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Wuyts met een harde bal richting middenveld. Kwella probeert naar een medespeler te passen. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

75e minuut.
Kwella is nu in balbezit. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu probeert naar een medespeler te passen. Kelderman is nu in balbezit. Kelderman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 23:0

80e minuut.
Kwella met een sublieme pass. Michiels met een sublieme pass. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu schiet op doel. Wuyts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 24:0

82e minuut.
Di Ciocco is nu in balbezit. Di Ciocco passt de bal in één keer door. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niculescu draait met de bal, schiet en ... Wuyts maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 25:0

86e minuut.
Wuyts met een sublieme pass. Broseghini met een sublieme pass. Niculescu is nu in balbezit. Niculescu schiet op doel. Wuyts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 26:0

89e minuut.
Michiels is nu in balbezit. Michiels passt de bal in één keer door. Niculescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelderman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Heracles - Sternocleidomastoideus 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heracles 11%, Sternocleidomastoideus 89%.
Heracles - Sternocleidomastoideus 27:0