Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc ganda neoAnderlecht
442 Tactiek 352 neo v2
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 58.5
goed Schieten zeer goed
solide Passen zeer goed
redelijk Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sutela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ortiz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vujić met een snel genomen vrije trap. Koopmans krijgt zijn hoofd ertegen. Jorissen bokst de bal weg.

5e minuut.
Žuža met een sublieme pass. Diri is nu in balbezit. Diri passt de bal met de wreef. Pypers rent richting de bal. Pypers haalt uit met een fantastische trap. Imschweiler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Koopmans rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Koopmans is nu in balbezit. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Jorissen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Cooper de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bastaens geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Koopmans springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Vujić probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Butor rent richting de bal. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz schiet op doel. Jorissen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Ardemir passt de bal met de wreef. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz passt de bal zonder na te denken. Koopmans is nu in balbezit. Koopmans haalt uit met een fantastische trap. Jorissen bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bastaens neemt de hoekschop. Ortiz maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Žuža bereikt de bal nog maar net als eerste. Monzón verovert de bal door een tackle van achteren. Monzón speelt de bal door. Ortiz rent richting de bal. Ortiz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
İncememet bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopmans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İncememet raakt geblesseerd tijdens het duel. İncememet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baloomao met een sublieme pass. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Garde speelt de bal door. Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vujić. Vujić krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Ortiz rent richting de bal. Ortiz passt de bal in één keer door. Vujić met een sublieme pass. Koopmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopmans haalt uit met een fantastische trap. Jorissen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 64%, neoAnderlecht 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc ganda - neoAnderlecht 0:0

50e minuut.
Ortiz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasković komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Žuža controleert de bal met de borst. Monzón rent richting de bal. Monzón probeert naar een medespeler te passen. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Bastaens bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastaens probeert naar een medespeler te passen. Koopmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopmans schiet op doel. Jorissen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - neoAnderlecht 0:1

60e minuut.
İncememet speelt de bal door. Vujić rent richting de bal. Vujić passt de bal zonder na te denken. Vasković heeft problemen om de bal te vangen. Vasković schiet op doel. Jorissen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Koopmans is nu in balbezit. Koopmans passt de bal zonder na te denken. Butor rent richting de bal. Vasković verovert de bal door een tackle van achteren. Vasković schiet op doel. Jorissen bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Prăscan probeert naar een medespeler te passen. Koopmans rent richting de bal. Koopmans passt de bal met de wreef. Daar is Vasković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - neoAnderlecht 0:2

88e minuut.
Vujić speelt de bal door. Bastaens met een sublieme pass. Vasković is nu in balbezit. Vasković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - neoAnderlecht 0:3

89e minuut.
Vujić is nu in balbezit. Vujić speelt de bal door. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković draait met de bal, schiet en ... Jorissen maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
fc ganda - neoAnderlecht 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc ganda 67%, neoAnderlecht 33%.
fc ganda - neoAnderlecht 0:4