Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beyaz Saçlı Gençler SK Yenerbahçe.
Bir de bu var Tactiek ARES3*3*3
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
51.7 gemiddelde waardering 62.7
uitstekend Schieten uitmuntend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Chin-Sue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Inworp. Tartiek met de inworp. Havrlík rent richting de bal. Havrlík geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Doeltrap. Vidigal met een harde bal richting middenveld. Srebrny is nu in balbezit. Srebrny passt de bal in één keer door. Jakosz is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Özdamar is nu in balbezit. Rottier onderschept slim de pass. Domachowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz verovert de bal door een tackle van achteren. Jakosz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Yenerbahçe. 1:0

7e minuut.
Havrlík rent richting de bal. Havrlík passt de bal zonder na te denken. Vidigal heeft problemen om de bal te vangen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala draait met de bal, schiet en ... Pečković probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Marin passt de bal in één keer door. Junta rent richting de bal. Junta met een sublieme pass. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap. Pečković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi passt de bal met de wreef. Vidigal rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Pečković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tartiek onderschept slim de pass. Tartiek geeft een hoge lob. Evertson kopt de bal weg. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Remko geeft de bal voor. Srebrny probeert de bal met de borst te controleren. Srebrny speelt de bal door. Jakosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakosz schiet op doel. Domachowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Anghelache met een sublieme pass. Havrlík heeft problemen om de bal te vangen. Havrlík met een sublieme pass. Junta geeft een lange en hoge pass. Tomala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tomala rent richting de bal. Chin-Sue tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tomala raakt geblesseerd tijdens het duel. Havrlík met een snel genomen vrije trap. Sikesdi springt en kopt de bal. Pečković verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi draait met de bal, schiet en ... Pečković werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Yenerbahçe. 1:1

26e minuut.
Havrlík is nu in balbezit. Havrlík geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vidigal de bal. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Pečković kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Pečković met een sublieme pass. Tartiek kopt de bal weg. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Tomala geeft de bal voor. Sikesdi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidigal is nu in balbezit. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala draait met de bal, schiet en ... Pečković maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Yenerbahçe. 1:2

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Vidigal de bal onder controle te krijgen. Jakosz is nu in balbezit. Tartiek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tartiek krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Rottier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chính Trực zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Özdamar bereikt de bal nog maar net als eerste. Özdamar haalt uit met een fantastische trap. Domachowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Tomala rent richting de bal. Tomala geeft de bal voor. Sikesdi heeft problemen om de bal te vangen. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Yenerbahçe. 1:3

35e minuut.
Özdamar geeft een hoge lob. Daar is Jakosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jakosz passt de bal in één keer door. Srebrny heeft problemen om de bal te vangen. Srebrny passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Moerman met een harde bal richting middenveld. Havrlík kopt de bal weg. Klungelig pakt Bitlis de bal. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Chính Trực bereikt de bal nog maar net als eerste. Chính Trực probeert naar een medespeler te passen. Kaviedes speelt de bal door. Srebrny heeft problemen om de bal te vangen. Srebrny haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bajek probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Tartiek rent richting de bal. Tartiek met een sublieme pass. Havrlík bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala is nu in balbezit. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Tartiek passt de bal in één keer door. Junta bereikt de bal nog maar net als eerste. Junta met een sublieme pass. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 70%, Yenerbahçe. 30%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Yenerbahçe. 1:3

51e minuut.
Marin rent richting de bal. Marin probeert naar een medespeler te passen. Jakosz is nu in balbezit. Jakosz haalt uit met een fantastische trap. Domachowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Havrlík geeft een hoge lob. Chin-Sue kopt de bal weg. Marin met een sublieme pass. Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

53e minuut.
Junta met een sublieme pass. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi passt de bal in één keer door. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sikesdi kopt de bal weg. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Evertson is nu in balbezit. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tomala passt de bal in één keer door. Chin-Sue onderschept slim de pass. Sikesdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikesdi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Yenerbahçe. 1:4

63e minuut.
Chin-Sue geeft een lange en hoge pass. Junta geeft een lange en hoge pass. Havrlík met een sublieme pass. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Beyaz Saçlı Gençler SK - Yenerbahçe. 1:5

65e minuut.
Evertson geeft een hoge lob. Inworp. Anghelache zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Havrlík rent richting de bal. Havrlík geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chin-Sue trapt de bal weg. Junta met een sublieme pass. Sikesdi rent richting de bal. Sikesdi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Srebrny kopt de bal weg. Anghelache rent richting de bal. Anghelache geeft de bal voor. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pečković probeert naar een medespeler te passen. Tartiek kopt de bal weg. Chin-Sue is nu in balbezit. Sikesdi onderschept slim de pass. Sikesdi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Junta verovert de bal door een tackle van achteren. Junta passt de bal zonder na te denken. Havrlík speelt de bal door. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Domachowski met een sublieme pass. Tartiek speelt de bal door. Havrlík probeert naar een medespeler te passen. Sikesdi is nu in balbezit. Sikesdi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beyaz Saçlı Gençler SK 61%, Yenerbahçe. 39%.
Beyaz Saçlı Gençler SK - Yenerbahçe. 1:5