Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AYD FK Beşiktaş JK...
11111 Tactiek HerTürlü
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 57.4
adequate Schieten outstanding
good Passen very good
very good Verdedigen solid


8e minuut.
Beroshvili heeft problemen om de bal te vangen. Ursache rent richting de bal. Nápoles begaat een overtreding. Nápoles krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Nápoles probeert naar een medespeler te passen. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal zonder na te denken. Mycek rent richting de bal. Mycek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AYD FK - Beşiktaş JK... 0:1

17e minuut.
de Le Hoye geeft de bal voor. Daar is Laboga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Le Hoye is nu in balbezit. Hârleşteanu rent richting de bal. Hârleşteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Olszanecki trapt de bal weg. de Le Hoye kopt de bal weg. Neag heeft problemen om de bal te vangen. Neag geeft een lange en hoge pass. Mycek springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Balıkesirlioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Laboga geeft een lange en hoge pass. Beroshvili heeft problemen om de bal te vangen. Ursache rent richting de bal. Ursache draait met de bal, schiet en ... Olszanecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Encina geeft de bal voor. Laboga bereikt de bal nog maar net als eerste. Laboga geeft een lange en hoge pass. Ursache is nu in balbezit. Ursache schiet op doel. Olszanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Laboga passt de bal in één keer door. Neag bereikt de bal nog maar net als eerste. Neag passt de bal in één keer door. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
de Le Hoye probeert naar een medespeler te passen. Zawiślak rent richting de bal. Terekowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Terekowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 42%, Beşiktaş JK... 58%.
AYD FK - Beşiktaş JK... 0:1

50e minuut.
Ros Badia kopt de bal weg. Laboga is nu in balbezit. Kantor begaat een overtreding. Kantor krijgt een gele kaart. Laboga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lakner zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ursache kopt de bal weg. Mycek is nu in balbezit. Mycek haalt uit met een fantastische trap. Olszanecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Səfəroğlu geeft een hoge lob. de Le Hoye is nu in balbezit. Laboga verovert de bal door een tackle van achteren. Laboga geeft de bal voor. Ursache maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Laboga passt de bal zonder na te denken. Neag rent richting de bal. Səfəroğlu begaat een overtreding. Səfəroğlu krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Neag verovert de bal door een tackle van achteren. Neag probeert naar een medespeler te passen. Mycek is nu in balbezit. Mycek schiet op doel. Olszanecki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Laboga is nu in balbezit. Laboga geeft een lange en hoge pass. Ursache kopt de bal weg. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Encina rent richting de bal. Encina geeft een hoge lob. Balıkesirlioğlu kopt de bal weg. Ursache is nu in balbezit. Ursache haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Nápoles passt de bal met de wreef. Laboga probeert naar een medespeler te passen. Terekowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Terekowski geeft een lange en hoge pass. Ursache krijgt zijn hoofd ertegen. Olszanecki bokst de bal weg. Mycek is nu in balbezit. Mycek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AYD FK - Beşiktaş JK... 0:2

80e minuut.
Klungelig pakt Balıkesirlioğlu de bal. Lakner geeft de bal voor. Mycek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mycek schiet op doel. Olszanecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AYD FK - Beşiktaş JK... 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AYD FK 48%, Beşiktaş JK... 52%.
AYD FK - Beşiktaş JK... 0:3