Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Batitrakyaspor Kızık Boyu
1:) Tactiek :)
39% Balbezit 61%
14% Spel op eigen helft 86%
43 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 47.5
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
matig Verdedigen solide


1e minuut.
Türüker probeert naar een medespeler te passen. Tsiflikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiflikas passt de bal zonder na te denken. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Abdel Salam probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 1:0

3e minuut.
Agüero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. von Haller rent richting de bal. von Haller passt de bal met de wreef. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Bacigaluppi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Barthelémy de bal. Pessoa onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Karaman neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agüero is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 2:0

9e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. von Haller is nu in balbezit. von Haller passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karaman zal de hoekschop nemen. Üçler maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Bublica is nu in balbezit. Bublica passt de bal met de wreef. Pessoa rent richting de bal. Pessoa passt de bal zonder na te denken. Barthelémy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abdel Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Agüero is nu in balbezit. Agüero draait met de bal, schiet en ... Abdel Salam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 3:0

12e minuut.
Bublica rent richting de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero passt de bal met de wreef. Üçler heeft problemen om de bal te vangen. Üçler schiet op doel. Abdel Salam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Üçler is nu in balbezit. Üçler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karaman zal de hoekschop nemen. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Abdel Salam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 4:0

14e minuut.
Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero met een sublieme pass. Üçler rent richting de bal. Üçler schiet op doel. Abdel Salam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Türüker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Üçler kopt de bal weg. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Abdel Salam probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 5:0

22e minuut.
von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller speelt de bal door. Türüker probeert naar een medespeler te passen. Üçler is nu in balbezit. Üçler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Türüker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Üçler krijgt zijn hoofd ertegen. Abdel Salam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mikutaitis speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karaman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agüero maakt een snoekduik en kopt de bal. Abdel Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 6:0

25e minuut.
von Haller onderschept slim de pass. von Haller passt de bal met de wreef. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 7:0

26e minuut.
Türüker met een snelle inworp. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler speelt de bal door. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Abdel Salam bokst de bal weg. Üçler rent richting de bal. Üçler draait met de bal, schiet en ... Abdel Salam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 8:0

28e minuut.
von Haller rent richting de bal. von Haller passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 9:0

30e minuut.
Tsiflikas met een sublieme pass. Üçler speelt de bal door. Abdel Salam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Agüero rent richting de bal. Agüero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 10:0

35e minuut.
Bacigaluppi speelt de bal door. Pessoa speelt de bal door. Daar is Abdel Salam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçler rent richting de bal. Üçler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Romero speelt de bal door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero passt de bal in één keer door. Üçler rent richting de bal. Üçler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Bacigaluppi verovert de bal door een tackle van achteren. Bacigaluppi heeft problemen om de bal te vangen. Erikli onderschept slim de pass. Agüero rent richting de bal. Agüero schiet op doel. Abdel Salam bokst de bal weg. Üçler is nu in balbezit. Üçler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 11:0

42e minuut.
Üçler verovert de bal door een tackle van achteren. Üçler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Agüero de bal. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Abdel Salam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Arango speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Abdel Salam de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Türüker geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Üçler krijgt zijn hoofd ertegen. Abdel Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Bacigaluppi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero onderschept slim de pass. Agüero met een sublieme pass. Üçler rent richting de bal. Üçler haalt uit met een fantastische trap. Abdel Salam kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 4%, Kızık Boyu 96%.
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 11:0

49e minuut.
Bacigaluppi controleert de bal met de borst. Agüero is nu in balbezit. Agüero passt de bal in één keer door. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel. Abdel Salam bokst de bal weg.

50e minuut.
Gawron passt de bal in één keer door. Karaman met een sublieme pass. Klungelig pakt Üçler de bal. Üçler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. von Haller speelt de bal door. Daar is Üçler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Üçler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 12:0

55e minuut.
von Haller probeert de bal met de borst te controleren. Gawron rent richting de bal. Gawron passt de bal met de wreef. Üçler kan de bal niet met de borst controleren. Üçler haalt uit met een fantastische trap. Abdel Salam bokst de bal weg.

57e minuut.
Tsiflikas geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Gawron de bal onder controle te krijgen. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 13:0

58e minuut.
von Haller rent richting de bal. von Haller speelt de bal door. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. Abdel Salam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 14:0

64e minuut.
von Haller passt de bal met de wreef. Tsiflikas is nu in balbezit. Tsiflikas met een sublieme pass. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Arango geeft de bal voor. Karaman rent richting de bal. Karaman probeert naar een medespeler te passen. Üçler is nu in balbezit. Üçler schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Üçler is nu in balbezit. Üçler haalt uit met een fantastische trap. Abdel Salam maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 15:0

66e minuut.
von Haller bereikt de bal nog maar net als eerste. von Haller speelt de bal door. Türüker speelt de bal door. Üçler is nu in balbezit. Üçler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Wypych geeft de bal voor. Tsiflikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiflikas passt de bal in één keer door. Agüero is nu in balbezit. Agüero haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Tsiflikas passt de bal met de wreef. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler schiet op doel. Abdel Salam probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Türüker neemt de hoekschop. Üçler kopt de bal weg. Agüero is nu in balbezit. Agüero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 16:0

81e minuut.
Gawron rent richting de bal. Gawron passt de bal in één keer door. Agüero bereikt de bal nog maar net als eerste. Agüero draait met de bal, schiet en ... Abdel Salam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 17:0

85e minuut.
Türüker verovert de bal door een tackle van achteren. Türüker met een sublieme pass. Daar is Agüero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agüero schiet op doel. Abdel Salam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 18:0

87e minuut.
Türüker passt de bal zonder na te denken. Agüero probeert naar een medespeler te passen. Üçler bereikt de bal nog maar net als eerste. Üçler draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Batitrakyaspor 24%, Kızık Boyu 76%.
Batitrakyaspor - Kızık Boyu 18:0