Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
huge_M_alatya ANADOLU EFES
ahmet Tactiek yürek
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.1 gemiddelde waardering 51.4
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen goed
goed Verdedigen goed


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meichtry geeft een lange en hoge pass. Czapski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - ANADOLU EFES 1:0

5e minuut.
Geçitvermez onderschept slim de pass. Geçitvermez speelt de bal door. Ezel rent richting de bal. Karatepe rent richting de bal. Karatepe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Petit met een sublieme pass. Halicki geeft een hoge lob. Silaghi kopt de bal weg. Czapski rent richting de bal. Czapski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Tomalczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ezel begaat een overtreding. Tomalczyk is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tomalczyk zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pieczyński springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is Czapski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapski passt de bal in één keer door. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński draait met de bal, schiet en ... Yalovalılar probeert de bal aan de voet te houden. Kunt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Silaghi is nu in balbezit. Silaghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - ANADOLU EFES 2:0

30e minuut.
Ezel bereikt de bal nog maar net als eerste. Júnior onderschept slim de pass. Júnior passt de bal met de wreef. Czapski rent richting de bal. Czapski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - ANADOLU EFES 3:0

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cimbom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karvar speelt de bal door. Daar is Ezel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ezel draait met de bal, schiet en ... Perczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Daar is Karvar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Halicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Halicki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pieczyński de bal. Pieczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Silaghi rent richting de bal. Czapski is nu in balbezit. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Yalovalılar bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalovalılar geeft een lange en hoge pass. Yola is nu in balbezit. Ezel verovert de bal door een tackle van achteren. Ezel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huge_M_alatya 44%, ANADOLU EFES 56%.
huge_M_alatya - ANADOLU EFES 3:0

46e minuut.
Meichtry rent richting de bal. Meichtry passt de bal zonder na te denken. Silaghi probeert naar een medespeler te passen. Czapski is nu in balbezit. Czapski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Júnior met een sublieme pass. Halicki met een sublieme pass. Silaghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Silaghi geeft een lange en hoge pass. Pieczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Silaghi passt de bal met de wreef. Meichtry is nu in balbezit. Meichtry geeft de bal voor. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - ANADOLU EFES 4:0

70e minuut.
Verelst bereikt de bal nog maar net als eerste. Verelst geeft een hoge lob. Yola bereikt de bal nog maar net als eerste. Karatepe verovert de bal door een tackle van achteren. Karatepe haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Aktaroğlu met een sublieme pass. Halicki is nu in balbezit. Halicki passt de bal zonder na te denken. Pieczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczyński schiet op doel. Kunt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Geçitvermez rent richting de bal. Geçitvermez passt de bal in één keer door. Silaghi met een sublieme pass. Meichtry rent richting de bal. Meichtry geeft een hoge lob. Kunt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Halicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meichtry bereikt de bal nog maar net als eerste. Meichtry probeert naar een medespeler te passen. Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czapski schiet op doel. Kunt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Czapski bereikt de bal nog maar net als eerste. Duchoslav tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czapski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Silaghi komt bij de bal en schiet. Yalovalılar kopt de bal weg. Daar is Verelst, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czapski speelt de bal door. Pieczyński is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
huge_M_alatya - ANADOLU EFES 5:0

90e minuut.
Duchoslav is nu in balbezit. Duchoslav passt de bal met de wreef. Yalovalılar heeft problemen om de bal te vangen. Pieczyński is nu in balbezit. Pieczyński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huge_M_alatya 30%, ANADOLU EFES 70%.
huge_M_alatya - ANADOLU EFES 5:0