Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JimmyJimmyHuaPuaPua GALATASARAYJK
DeX Tactiek taktik yapma
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 3
53.8 gemiddelde waardering 57.3
goed Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ortiz niet meer kan verder spelen. Kryger komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Goujon met een sublieme pass. Germanek is nu in balbezit. Germanek met een sublieme pass. Ragaman is nu in balbezit. Ragaman haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krankl met een snelle inworp. Chatzivrettas is nu in balbezit. Chatzivrettas geeft een hoge lob. Ragaman springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Germanek onderschept slim de pass. Clemente rent richting de bal. Krankl schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Krankl moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Krankl schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

30e minuut.
Koopmans maakt een snoekduik en kopt de bal. Külcü verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Giovanardi zal de hoekschop nemen. Milin kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Milin rent richting de bal. Milin passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Askew de bal. Askew geeft een hoge lob. Koopmans springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JimmyJimmyHuaPuaPua 56%, GALATASARAYJK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JimmyJimmyHuaPuaPua - GALATASARAYJK 0:0

50e minuut.
Askew met de inworp. Goujon is nu in balbezit. Milin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Milin krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Pinel geeft een lange en hoge pass. Koopmans kopt de bal weg. Clemente bereikt de bal nog maar net als eerste. Clemente schiet op doel. Reid probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JimmyJimmyHuaPuaPua - GALATASARAYJK 1:0

58e minuut.
Askew geeft de bal voor. Kaftan is nu in balbezit. Kaftan passt de bal in één keer door. Olędzki heeft problemen om de bal te vangen. Olędzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Chatzivrettas passt de bal in één keer door. Pinel bereikt de bal nog maar net als eerste. Olędzki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Olędzki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JimmyJimmyHuaPuaPua 56%, GALATASARAYJK 44%.
JimmyJimmyHuaPuaPua - GALATASARAYJK 1:0