Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuzlaUnited Boca Juniors_61
yenilik Tactiek Eski günler.
49% Balbezit 51%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
56.9 gemiddelde waardering 55.5
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Yerli onderschept slim de pass. Sorokin begaat een overtreding. Yerli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Atmodjo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel. Cioropina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bosuyt schiet op doel. Cioropina speelt de bal door. Atmodjo kopt de bal weg. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cioropina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Cabestany verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trandafir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tlučhoř bereikt de bal nog maar net als eerste. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap. Şanlısoy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Stoszek de bal. Ingall bereikt de bal nog maar net als eerste. Ingall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 0:1

24e minuut.
Brigatti is nu in balbezit. Brigatti passt de bal in één keer door. Daar is Yerli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yerli haalt uit met een fantastische trap. Cioropina maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 1:1

28e minuut.
Zhangguang verovert de bal door een tackle van achteren. Trandafir bereikt de bal nog maar net als eerste. Trandafir passt de bal zonder na te denken. Tlučhoř rent richting de bal. Tlučhoř haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Pikal geeft de bal voor. Bulutsuz kopt de bal weg. Brigatti probeert de bal aan de voet te houden. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli draait met de bal, schiet en ... Cioropina bokst de bal weg.

33e minuut.
Brigatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Atmodjo verovert de bal door een tackle van achteren. Atmodjo passt de bal in één keer door. Bosuyt rent richting de bal. Bosuyt draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 43%, Boca Juniors_61 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 1:1

46e minuut.
Maruna komt het veld opgelopen. Burgos komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Atmodjo rent richting de bal. Tlučhoř verovert de bal door een tackle van achteren. Pikal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tlučhoř is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tlučhoř neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Bulutsuz speelt de bal door. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bosuyt is nu in balbezit. Yerli rent richting de bal. Yerli draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burgos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 2:1

69e minuut.
Trandafir is nu in balbezit. Trandafir geeft de bal voor. Maruna kan de bal niet met de borst controleren. Maruna haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 2:2

79e minuut.
Bulutsuz kopt de bal weg. Atmodjo geeft een lange en hoge pass. Yerli bereikt de bal nog maar net als eerste. Yerli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 3:2

80e minuut.
Boffin komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Bulutsuz probeert naar een medespeler te passen. Demirbüker rent richting de bal. Demirbüker speelt de bal door. Yerli is nu in balbezit. Yerli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Demirbüker passt de bal in één keer door. Njarðarson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Sorokin de bal. Pikal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikal draait met de bal, schiet en ... Burgos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Pikal geeft een hoge lob. Trandafir kopt de bal weg. Brigatti is nu in balbezit. Bosuyt verovert de bal door een tackle van achteren. Bosuyt haalt uit met een fantastische trap. Burgos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuzlaUnited 36%, Boca Juniors_61 64%.
TuzlaUnited - Boca Juniors_61 3:2