Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Drosia F C. Pamukkale FK
YTB Tactiek pamukkale2
44% Balbezit 56%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.2 gemiddelde waardering 67.5
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen formidabel
zeer goed Verdedigen solide


1e minuut.
Molina kopt de bal weg. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:1

4e minuut.
Tulkis met een snelle inworp. Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvăţ probeert naar een medespeler te passen. Corbal heeft problemen om de bal te vangen. Corbal draait met de bal, schiet en ... Mestre verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Horvăţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółkiewski verovert de bal door een tackle van achteren. Żółkiewski geeft een hoge lob. Molina rent richting de bal. Molina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leduc is nu in balbezit. Leduc geeft de bal voor. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Rojão probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rojão trapt de bal weg van het doel. Żółkiewski geeft een hoge lob. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Rojão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pawelczyk met een snelle inworp. Leduc is nu in balbezit. Leduc geeft een hoge lob. Cheuk Fung maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Kinski probeert naar een medespeler te passen. Horvăţ speelt de bal door. Skalka heeft problemen om de bal te vangen. Corbal rent richting de bal. Corbal draait met de bal, schiet en ... Mestre bokst de bal weg.

29e minuut.
Rojão met een harde bal richting middenveld. Żółkiewski geeft de bal voor. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung geeft een hoge lob. Molina springt en kopt de bal. Rojão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:2

37e minuut.
Molina heeft problemen om de bal te vangen. Corchado is nu in balbezit. Leduc rent richting de bal. Leduc schiet op doel. Rojão probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:3

41e minuut.
Żółkiewski speelt de bal door. Barlik probeert naar een medespeler te passen. Cheuk Fung heeft problemen om de bal te vangen. Cheuk Fung geeft een hoge lob. Molina springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 58%, Pamukkale FK 42%.
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:3

47e minuut.
Daar is Seiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Seiler passt de bal zonder na te denken. Molina is nu in balbezit. Molina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:4

49e minuut.
Chalkidis passt de bal met de wreef. Horvăţ is nu in balbezit. Horvăţ geeft een hoge lob. Kinski geeft een lange en hoge pass. Corbal krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Jańczyk rent richting de bal. Cheuk Fung verovert de bal door een tackle van achteren. Cheuk Fung speelt de bal door. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:5

56e minuut.
Cheuk Fung met de inworp. Barlik rent richting de bal. Cheuk Fung rent richting de bal. Cheuk Fung geeft een lange en hoge pass. Leduc springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Molina controleert de bal met de borst. Corchado geeft een hoge lob. Horvăţ kan de bal niet met de borst controleren. Corbal is nu in balbezit. Corbal draait met de bal, schiet en ... Mestre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Deladerrière probeert naar een medespeler te passen. Yurtseven geeft een lange en hoge pass. Leduc bereikt de bal nog maar net als eerste. Leduc haalt uit met een fantastische trap. Rojão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:6

74e minuut.
Jańczyk onderschept slim de pass. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. Molina draait met de bal, schiet en ... Rojão bokst de bal weg.

76e minuut.
Rojão met een harde bal richting middenveld. Horvăţ kopt de bal weg. Pawelczyk speelt de bal door. Leduc rent richting de bal. Leduc schiet op doel. Rojão kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Seiler bereikt de bal nog maar net als eerste. Seiler geeft een lange en hoge pass. Corchado kan de bal niet met de borst controleren. Molina is nu in balbezit. Molina haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Żółkiewski passt de bal met de wreef. Cheuk Fung bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheuk Fung geeft een hoge lob. Molina rent richting de bal. Molina schiet op doel. Rojão bokst de bal weg. Leduc rent richting de bal. Leduc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:7

85e minuut.
Deladerrière met een sublieme pass. Jańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Barlik onderschept slim de pass. Cheuk Fung is nu in balbezit. Cheuk Fung haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Seiler rent richting de bal. Seiler geeft een lange en hoge pass. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina haalt uit met een fantastische trap. Rojão maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Drosia F C. 62%, Pamukkale FK 38%.
Drosia F C. - Pamukkale FK 0:8