Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CATITANES RomaFC
Normal Tactiek Nelson10
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 35.8
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen zwak


9e minuut.
Borboa is nu in balbezit. Makoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa onderschept slim de pass. Borboa schiet op doel. Villareal probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Borboa is nu in balbezit. Makoun is nu in balbezit. Borboa onderschept slim de pass. Borboa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Palacio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - RomaFC 0:1

13e minuut.
Daar is Tarazona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isnardi rent richting de bal. Palacio speelt de bal door. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - RomaFC 0:2

14e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa rent richting de bal. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo schiet op doel. Villareal bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Isnardi met de inworp. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre speelt de bal door. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa draait met de bal, schiet en ... Villareal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Palacio de bal. Palacio geeft een lange en hoge pass. Daar is Tarazona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borboa is nu in balbezit. Borboa schiet op doel. De bal raakt de paal. Rebolledo heeft problemen om de bal te vangen. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Villareal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - RomaFC 0:3

34e minuut.
Siewkowski trapt de bal weg van het doel. Palacio rent richting de bal. Tarazona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarazona krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Borboa rent richting de bal. Borboa geeft een hoge lob. Rebolledo kan de bal niet met de borst controleren. Rebolledo schiet op doel. Villareal probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Isnardi geeft een hoge lob. Mavares rent richting de bal. Mavares probeert naar een medespeler te passen. Rebolledo is nu in balbezit. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rebolledo speelt de bal door. Klungelig pakt Palacio de bal. Palacio probeert naar een medespeler te passen. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo haalt uit met een fantastische trap. Villareal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - RomaFC 0:4

44e minuut.
Daar is Monagas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palacio speelt de bal door. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Villareal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borboa is nu in balbezit. Borboa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATITANES 77%, RomaFC 23%.
CATITANES - RomaFC 0:4

56e minuut.
Aguirre geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rebolledo de bal. Rebolledo speelt de bal door. Borboa is nu in balbezit. Borboa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Palacio is nu in balbezit. Palacio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - RomaFC 0:5

61e minuut.
Mavares probeert naar een medespeler te passen. Palacio is nu in balbezit. Palacio passt de bal met de wreef. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Isnardi met een snelle inworp. Palacio geeft een lange en hoge pass. Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Borboa haalt uit met een fantastische trap. Villareal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre speelt de bal door. Esquivel met een sublieme pass. Isnardi is nu in balbezit. Isnardi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Palacio rent richting de bal. Palacio passt de bal zonder na te denken. Borboa is nu in balbezit. Borboa schiet op doel. Villareal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - RomaFC 0:6

84e minuut.
Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carache met een sublieme pass. Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rebolledo schiet op doel. Villareal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Borboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewkowski onderschept slim de pass. Siewkowski geeft een lange en hoge pass. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo draait met de bal, schiet en ... Villareal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Palacio bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacio geeft de bal voor. Rebolledo rent richting de bal. Rebolledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CATITANES - RomaFC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CATITANES 73%, RomaFC 27%.
CATITANES - RomaFC 0:7