Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ambar Saurios de Caracas FC
Normal Tactiek 42221
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
17.8 gemiddelde waardering 44.6
poor Schieten good
poor Passen good
poor Verdedigen good


6e minuut.
Leal geeft een hoge lob. Montiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Seta begaat een overtreding. Seta krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Valente rent richting de bal. Wagenhaus rent richting de bal. Wagenhaus speelt de bal door. Grumezea rent richting de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:1

8e minuut.
Aristigueta speelt de bal door. Klungelig pakt Soublette de bal. Grumezea onderschept slim de pass. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea probeert naar een medespeler te passen. Gheţea rent richting de bal. Gheţea draait met de bal, schiet en ... Lancken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:2

14e minuut.
Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grumezea de bal. Grumezea haalt uit met een fantastische trap. Lancken werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Lancken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Grumezea is nu in balbezit. Grumezea geeft een hoge lob. Daar is Tavare, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Wagenhaus geeft de bal voor. Medialdea kopt de bal weg. Klungelig pakt Valente de bal. Grumezea bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumezea draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:3

31e minuut.
Tavare verovert de bal door een tackle van achteren. Tavare geeft de bal voor. Bărbat kopt de bal weg. Grumezea is nu in balbezit. Grumezea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:4

33e minuut.
Seta geeft een lange en hoge pass. Grumezea rent richting de bal. Silva schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Silva krijgt een gele kaart. Grumezea raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Grumezea kan niet meer verder spelen. Ćwiek komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Medialdea kopt de bal weg. Gheţea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ćwiek is nu in balbezit. Ćwiek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wagenhaus met een sublieme pass. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek passt de bal zonder na te denken. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:5

44e minuut.
Briga kopt de bal weg. Klungelig pakt Arévalo de bal. Seta probeert naar een medespeler te passen. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea schiet op doel. Lancken kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambar 69%, Saurios de Caracas FC 31%.
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:6

46e minuut.
Daar is Gheţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kouffati rent richting de bal. Gheţea verovert de bal door een tackle van achteren. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:7

50e minuut.
Briga met een sublieme pass. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea met een sublieme pass. Ćwiek rent richting de bal. Ćwiek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kouffati controleert de bal met de borst. Wagenhaus bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus passt de bal zonder na te denken. Gheţea is nu in balbezit. Gheţea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Acasuzo geeft een lange en hoge pass. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga passt de bal met de wreef. Medialdea rent richting de bal. Medialdea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gheţea heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

61e minuut.
Kouffati rent richting de bal. Briga onderschept slim de pass. Briga passt de bal zonder na te denken. Gheţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ćwiek heeft problemen om de bal te vangen. Gheţea rent richting de bal. Gheţea met een sublieme pass. Wagenhaus heeft problemen om de bal te vangen. Wagenhaus geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Briga probeert naar een medespeler te passen. Leal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gheţea maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Gheţea moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gheţea schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

71e minuut.
Briga rent richting de bal. Briga geeft een hoge lob. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea schiet op doel. Lancken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:8

74e minuut.
Briga heeft problemen om de bal te vangen. Briga passt de bal met de wreef. Seta met een sublieme pass. Medialdea is nu in balbezit. Medialdea schiet op doel. Lancken verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Leal de bal. Medialdea rent richting de bal. Medialdea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenhaus is nu in balbezit. Wagenhaus probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ćwiek de bal. Ćwiek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lancken probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Medialdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:9

79e minuut.
Seta onderschept slim de pass. Seta probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ćwiek de bal. Ćwiek schiet op doel. Lancken probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:10

87e minuut.
Seta met de inworp. Briga bereikt de bal nog maar net als eerste. Briga geeft de bal voor. Medialdea springt en kopt de bal. Valente verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Arévalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Medialdea onderschept slim de pass. Leal rent richting de bal. Medialdea onderschept slim de pass. Medialdea draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ambar 85%, Saurios de Caracas FC 15%.
Ambar - Saurios de Caracas FC 0:10