Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
unión deportivo Lara Real Portuguesa FC
Normal Tactiek RPFC-5-3-2-A
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 40
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 42.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen goed


3e minuut.
Almarza rent richting de bal. Almarza geeft een lange en hoge pass. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco schiet op doel. Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:1

5e minuut.
MacLymont geeft een lange en hoge pass. Bravo kopt de bal weg. Mathías heeft problemen om de bal te vangen. Achtner rent richting de bal. Achtner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal zonder na te denken. Dombosco rent richting de bal. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:2

14e minuut.
Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato verovert de bal door een tackle van achteren. Zuffellato passt de bal in één keer door. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Castro trapt de bal weg van het doel. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal zonder na te denken. Daar is Achtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achtner schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
MacLymont raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Naumavičius komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Mathías geeft de bal voor. Anderson geeft een lange en hoge pass. Daar is Mathías, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombosco rent richting de bal. Dombosco schiet op doel. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:3

29e minuut.
Naumavičius met een sublieme pass. Anderson is nu in balbezit. Anderson passt de bal in één keer door. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Castro met een harde bal richting middenveld. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Dombosco rent richting de bal. Dombosco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:4

30e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera met een sublieme pass. Cichero bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco onderschept slim de pass. Dombosco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:5

32e minuut.
Naumavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dombosco de bal. Dombosco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:6

35e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft een lange en hoge pass. Dombosco kan de bal niet met de borst controleren. Dombosco draait met de bal, schiet en ... Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:7

36e minuut.
Daar is Betancourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Betancourt speelt de bal door. Cichero is nu in balbezit. Dombosco onderschept slim de pass. Dombosco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:8

37e minuut.
Aguilera met een sublieme pass. Klungelig pakt Betancourt de bal. Dombosco rent richting de bal. Dombosco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Mathías geeft een hoge lob. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner is nu in balbezit. Achtner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Naumavičius passt de bal zonder na te denken. Anderson met een sublieme pass. Dombosco rent richting de bal. Dombosco draait met de bal, schiet en ... Castro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:9

42e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Klungelig pakt Betancourt de bal. Cichero is nu in balbezit. Dombosco verovert de bal door een tackle van achteren. Dombosco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Naumavičius de bal. Naumavičius speelt de bal door. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unión deportivo Lara 76%, Real Portuguesa FC 24%.
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:10

47e minuut.
Naumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Dombosco de bal. Achtner rent richting de bal. Achtner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Dombosco heeft problemen om de bal te vangen. Cichero is nu in balbezit. Dombosco verovert de bal door een tackle van achteren. Achtner rent richting de bal. Achtner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Castro trapt de bal weg. Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato passt de bal in één keer door. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Naumavičius kopt de bal weg. Daar is Dombosco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombosco passt de bal in één keer door. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Naumavičius met een sublieme pass. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson met een sublieme pass. Dombosco is nu in balbezit. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Zuffellato speelt de bal door. Naumavičius probeert naar een medespeler te passen. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:11

60e minuut.
Luirink probeert naar een medespeler te passen. Dombosco is nu in balbezit. Dombosco probeert de bal met de borst te controleren. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. Castro werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:12

62e minuut.
Lancken is nu in balbezit. Dombosco onderschept slim de pass. Dombosco geeft een lange en hoge pass. Achtner rent richting de bal. Achtner haalt uit met een fantastische trap. Castro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:13

66e minuut.
Naumavičius zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuffellato rent richting de bal. Met opzet legt Mavares zijn tegenspeler op de grond. Mavares krijgt een gele kaart. Zuffellato raakt geblesseerd tijdens het duel. Mavares speelt de bal door. Zuffellato zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dombosco krijgt zijn hoofd ertegen. Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:14

72e minuut.
Mathías kopt de bal weg. Inworp. Naumavičius met een snelle inworp. Daar is Zuffellato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuffellato geeft een hoge lob. Castro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Bravo geeft een hoge lob. Inworp. Naumavičius met een snelle inworp. Daar is Zuffellato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuffellato geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Anderson met de inworp. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato geeft een lange en hoge pass. Dombosco maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:15

87e minuut.
Anderson verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson geeft een lange en hoge pass. Dombosco rent richting de bal. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dombosco is nu in balbezit. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. Castro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:16

89e minuut.
Zuffellato rent richting de bal. Zuffellato met een sublieme pass. Dombosco bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombosco schiet op doel. Greco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Achtner met een sublieme pass. Klungelig pakt Dombosco de bal. Dombosco haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Greco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unión deportivo Lara 78%, Real Portuguesa FC 22%.
unión deportivo Lara - Real Portuguesa FC 0:17