Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aek_ aek2012
Normal Tactiek 4 3 3 IOYL
46% Balbezit 54%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.4 gemiddelde waardering 49.7
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Sarna onderschept slim de pass. Sarna probeert naar een medespeler te passen. Csúri probeert naar een medespeler te passen. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos schiet op doel. Dávila kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Nassl speelt de bal door. Amazonense is nu in balbezit. Amazonense passt de bal zonder na te denken. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - aek2012 0:1

3e minuut.
Einzinger passt de bal zonder na te denken. Tsilichristos is nu in balbezit. Amazonense is nu in balbezit. Amazonense draait met de bal, schiet en ... Dávila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - aek2012 0:2

10e minuut.
Müntener passt de bal zonder na te denken. Sarna rent richting de bal. Sarna passt de bal zonder na te denken. Tsilichristos rent richting de bal. Tsilichristos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Tsilichristos draait met de bal, schiet en ... Hachorek probeert de bal aan de voet te houden. Sarna geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Geshev de bal onder controle te krijgen. Tsilichristos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - aek2012 0:3

16e minuut.
Nassl bereikt de bal nog maar net als eerste. Amazonense bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassl speelt de bal door. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lafitte trapt de bal weg van het doel. Sarna kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hachorek de bal onder controle te krijgen. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Sarna heeft problemen om de bal te vangen. Sarna geeft de bal voor. Hachorek probeert de bal aan de voet te houden. Tsilichristos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsilichristos haalt uit met een fantastische trap. Dávila bokst de bal weg.

24e minuut.
Ostoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Nassl verovert de bal door een tackle van achteren. Nassl probeert naar een medespeler te passen. Tsilichristos rent richting de bal. Tsilichristos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lafitte heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Amazonense probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De Wulf is nu in balbezit. De Wulf met een sublieme pass. Tsilichristos rent richting de bal. Tsilichristos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Amazonense geeft een lange en hoge pass. Irwin heeft problemen om de bal te vangen. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - aek2012 0:4

32e minuut.
Tsilichristos is nu in balbezit. Irwin onderschept slim de pass. Nassl probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergkamp schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - aek2012 0:5

36e minuut.
Bergkamp probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hachorek is nu in balbezit. Tsilichristos onderschept slim de pass. Tsilichristos schiet op doel. Dávila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - aek2012 0:6

36e minuut.
Frantzelis komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Geshev onderschept slim de pass. Geshev geeft de bal voor. Frantzelis kopt de bal weg. Sarna bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarna geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Doeltrap. Melis komt het veld opgelopen. Leventis komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Müntener heeft problemen om de bal te vangen. Müntener geeft de bal voor. Leventis kopt de bal weg. Klungelig pakt Tsilichristos de bal. Tsilichristos haalt uit met een fantastische trap. Dávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aek_ - aek2012 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek_ 77%, aek2012 23%.
Aek_ - aek2012 0:7

46e minuut.
De Wulf is nu in balbezit. De Wulf passt de bal in één keer door. Nassl met een sublieme pass. Leventis bereikt de bal nog maar net als eerste. Leventis haalt uit met een fantastische trap. Dávila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Inworp. Palamiotis komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Melis rent richting de bal. Nassl probeert naar een medespeler te passen. Hachorek rent richting de bal. Tsilichristos onderschept slim de pass. Tsilichristos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lafitte geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarna met een snelle inworp. Nassl rent richting de bal. Nassl geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Żegocki met een sublieme pass. Puglits bereikt de bal nog maar net als eerste. Puglits passt de bal zonder na te denken. Rednic rent richting de bal. Rednic haalt uit met een fantastische trap. Palamiotis bokst de bal weg.

77e minuut.
Sarna geeft de bal voor. Leventis kopt de bal weg. Melis heeft problemen om de bal te vangen. Tsilichristos is nu in balbezit. Tsilichristos draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Nassl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nassl met een sublieme pass. Tsilichristos is nu in balbezit. Leventis rent richting de bal. Leventis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Müntener de bal. Müntener met een sublieme pass. De Wulf met een sublieme pass. Tsilichristos heeft problemen om de bal te vangen. Tsilichristos schiet op doel. Dávila bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aek_ 72%, aek2012 28%.
Aek_ - aek2012 0:7