Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOURSAROS F.C Ntouba
glaros Tactiek 541vsextrem push
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 54.7
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen uitmuntend


6e minuut.
Pinotti probeert naar een medespeler te passen. Chiţac is nu in balbezit. Chiţac passt de bal met de wreef. Hernes is nu in balbezit. Hernes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Hernes passt de bal zonder na te denken. Pinotti rent richting de bal. Pinotti speelt de bal door. Klungelig pakt Hernes de bal. Hernes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Balköy raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paneleiro komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Poledica geeft de bal voor. Hernes probeert naar een medespeler te passen. Pinotti rent richting de bal. Pinotti geeft een lange en hoge pass. Hernes springt en kopt de bal. Andrzejewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Kastanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac passt de bal zonder na te denken. Hernes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Hernes passt de bal zonder na te denken. Pinotti rent richting de bal. Pinotti geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kastanis de bal. Hernes rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Palazzoli met een sublieme pass. Pinotti is nu in balbezit. Pinotti geeft een hoge lob. Hernes is nu in balbezit. Hernes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Palazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Palazzoli passt de bal met de wreef. Hernes rent richting de bal. Hernes haalt uit met een fantastische trap. Andrzejewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - Ntouba 0:1

32e minuut.
Palazzoli geeft de bal voor. Pinotti is nu in balbezit. Hernes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernes haalt uit met een fantastische trap. Placykiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Andrzejewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

34e minuut.
Letsas bereikt de bal nog maar net als eerste. Letsas probeert naar een medespeler te passen. Chepilov probeert naar een medespeler te passen. Pinotti is nu in balbezit. Pinotti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Solarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac verovert de bal door een tackle van achteren. Chiţac passt de bal in één keer door. Hernes rent richting de bal. Hernes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Hernes controleert de bal met de borst. Placykiewicz is nu in balbezit. Hernes onderschept slim de pass. Hernes draait met de bal, schiet en ... Andrzejewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Pinotti rent richting de bal. Pinotti passt de bal met de wreef. Hernes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernes schiet op doel. Andrzejewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - Ntouba 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOURSAROS F.C 83%, Ntouba 17%.
KOURSAROS F.C - Ntouba 0:2

47e minuut.
Hernes met een sublieme pass. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac met een sublieme pass. Hernes rent richting de bal. Hernes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Anghelache probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gorra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hernes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernes draait met de bal, schiet en ... Andrzejewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOURSAROS F.C - Ntouba 0:3

63e minuut.
Solarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solarz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiţac met een snelle inworp. Pinotti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Hernes met een sublieme pass. Pinotti heeft problemen om de bal te vangen. Pinotti geeft een lange en hoge pass. Hernes rent richting de bal. Hernes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Klungelig pakt Placykiewicz de bal. Hernes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft de bal voor. Hernes is nu in balbezit. Hernes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Inworp. Chiţac met een snelle inworp. Pinotti met een sublieme pass. Palazzoli rent richting de bal. Palazzoli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOURSAROS F.C 75%, Ntouba 25%.
KOURSAROS F.C - Ntouba 0:3