Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
πάνθηρες Dragons F.C.
433 att Tactiek ΠΕΛΛΑ
48% Balbezit 52%
69% Spel op eigen helft 31%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 63.3
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen uitstekend
goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Gavrailov is nu in balbezit. Gavrailov passt de bal met de wreef. Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Brechler maakt een snoekduik en kopt de bal. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Đurđić met een sublieme pass. Gavrailov speelt de bal door. Lewkowicz is nu in balbezit. Lewkowicz geeft de bal voor. Brechler maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Loosli verovert de bal door een tackle van achteren. Parra bereikt de bal nog maar net als eerste. Matzourakis speelt de bal door. Brechler rent richting de bal. Brechler draait met de bal, schiet en ... Damianos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Matzourakis geeft een lange en hoge pass. Telvi kopt de bal weg. Klungelig pakt Brechler de bal. Brechler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Dragons F.C. 0:1

37e minuut.
Matzourakis met een snelle inworp. Kaklamanakis rent richting de bal. Lewkowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaklamanakis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Gavrailov speelt de bal door. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz passt de bal in één keer door. Petrokokkinos rent richting de bal. Petrokokkinos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Brechler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brechler passt de bal zonder na te denken. Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Brechler krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: πάνθηρες 63%, Dragons F.C. 37%.
πάνθηρες - Dragons F.C. 0:1

46e minuut.
Lewkowicz rent richting de bal. Lewkowicz geeft een lange en hoge pass. Petrokokkinos kopt de bal weg. Brechler is nu in balbezit. Brechler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Suys speelt de bal door. Daar is Sakellaridis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papadogiannakis is nu in balbezit. Matzourakis rent richting de bal. Matzourakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Papadogiannakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Đurđić begaat een overtreding. Papadogiannakis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matzourakis met een snel genomen vrije trap. Brechler maakt een snoekduik en kopt de bal. Damianos bokst de bal weg.

58e minuut.
Petrokokkinos heeft problemen om de bal te vangen. Brechler rent richting de bal. Matzourakis rent richting de bal. Brechler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brechler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Damianos trapt de bal weg van het doel. Parra geeft de bal voor. Petrokokkinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrokokkinos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Papadogiannakis met een sublieme pass. Matzourakis is nu in balbezit. Matzourakis geeft een hoge lob. Brechler bereikt de bal nog maar net als eerste. Brechler schiet op doel. Damianos bokst de bal weg. Paal!

85e minuut.
Collmann geeft de bal voor. Xouxoumis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lelekidis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Xouxoumis wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

86e minuut.
Kaklamanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaklamanakis passt de bal in één keer door. Daar is Parra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Tepić speelt de bal door. Xouxoumis rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Papadogiannakis met de inworp. Matzourakis geeft een hoge lob. Damianos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brechler rent richting de bal. Brechler schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
πάνθηρες - Dragons F.C. 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: πάνθηρες 75%, Dragons F.C. 25%.
πάνθηρες - Dragons F.C. 0:2