Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Petrolistul Boldești C.F. Arthur
mojo Tactiek nou
43% Balbezit 57%
54% Spel op eigen helft 46%
18 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.1 gemiddelde waardering 55.9
formidable Schieten good
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Bijotat passt de bal in één keer door. Tutić rent richting de bal. Tutić passt de bal zonder na te denken. Cheng-Young rent richting de bal. Cheng-Young haalt uit met een fantastische trap. Hajducki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Birler probeert naar een medespeler te passen. Prijck bereikt de bal nog maar net als eerste. Prijck passt de bal zonder na te denken. Kayabaşı is nu in balbezit. Kayabaşı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Vital bereikt de bal nog maar net als eerste. Vital passt de bal in één keer door. Birler probeert naar een medespeler te passen. Kayabaşı is nu in balbezit. Kayabaşı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Nos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bigos met de inworp. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Fina geeft de bal voor. Bigos kopt de bal weg. Araúz is nu in balbezit. Cheng-Young onderschept slim de pass. Cheng-Young schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Cheng-Young rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nos. Cheng-Young raakt geblesseerd tijdens het duel. Knak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cheng-Young krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Eberl passt de bal in één keer door. Bigos is nu in balbezit. Bigos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cheng-Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Young haalt uit met een fantastische trap. Hajducki bokst de bal weg.

36e minuut.
Wiankowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fros komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Petrolistul Boldești 57%, C.F. Arthur 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Petrolistul Boldești - C.F. Arthur 0:0

49e minuut.
Knak geeft de bal voor. Vital bereikt de bal nog maar net als eerste. Vital passt de bal zonder na te denken. Dũng is nu in balbezit. Dũng haalt uit met een fantastische trap. Hajducki bokst de bal weg. Fros rent richting de bal. Fros geeft een hoge lob. Knak kopt de bal weg. Bijotat is nu in balbezit. Bijotat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Birler passt de bal zonder na te denken. Niţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Niţă passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tutić de bal. Tutić geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Bonneau heeft problemen om de bal te vangen. Knak geeft een hoge lob. Nos rent richting de bal. Dũng onderschept slim de pass. Dũng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Dũng is nu in balbezit. Araúz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dũng raakt geblesseerd tijdens het duel. Aznavour zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cheng-Young maakt een snoekduik en kopt de bal. Hajducki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Petrolistul Boldești - C.F. Arthur 1:0

80e minuut.
Fros geeft de bal voor. Tutić kopt de bal weg. Prijck speelt de bal door. Birler bereikt de bal nog maar net als eerste. Birler geeft een lange en hoge pass. Moretti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kayabaşı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kayabaşı schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Eberl verovert de bal door een tackle van achteren. Eberl geeft een hoge lob. Dũng kopt de bal weg. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young haalt uit met een fantastische trap. Hajducki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dũng rent richting de bal. Dũng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Petrolistul Boldești - C.F. Arthur 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Petrolistul Boldești 52%, C.F. Arthur 48%.
F.C. Petrolistul Boldești - C.F. Arthur 2:0