Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: DBK ArenA
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 30000
Dinamo B.K. LV`s Real Madrid
ulysse Tactiek OldBoys6r
58% Balbezit 42%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 20
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 0
56.1 gemiddelde waardering 48.6
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen solide
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Tufeanu geeft een hoge lob. Tache bereikt de bal nog maar net als eerste. Tache geeft een lange en hoge pass. Schreuder is nu in balbezit. Schreuder haalt uit met een fantastische trap. Troester probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Chaviota neemt de hoekschop. Nordvik krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Chaviota kopt de bal weg. Bădălan rent richting de bal. Schreuder verovert de bal door een tackle van achteren. Schreuder geeft een lange en hoge pass. Nordvik rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Fryc probeert de bal met de borst te controleren. Küng is nu in balbezit. Răduţă geeft de bal voor. Tufeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gâlceavă springt en kopt de bal. Szamosszegi bokst de bal weg. Laamers kan de bal niet met de borst controleren. Szamosszegi speelt de bal door. Schreuder kopt de bal weg. Nordvik rent richting de bal. Nordvik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Holca probeert naar een medespeler te passen. Răduţă rent richting de bal. Răduţă speelt de bal door. Küng rent richting de bal. Küng draait met de bal, schiet en ... Szamosszegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Răduţă speelt de bal door. Küng is nu in balbezit. Fryc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fryc krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Holca geeft een lange en hoge pass. Küng kopt de bal weg. Daar is de Cospedal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Asselberghs is nu in balbezit. Van Asselberghs schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 0:1

34e minuut.
Răduţă geeft een lange en hoge pass. de Cospedal kopt de bal weg. Schreuder met een sublieme pass. Nordvik rent richting de bal. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. Troester bokst de bal weg.

40e minuut.
Schreuder controleert de bal met de borst. Trung Hạnh speelt de bal door. Răduţă speelt de bal door. Daar is Küng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Trung Hạnh bereikt de bal nog maar net als eerste. Trung Hạnh passt de bal zonder na te denken. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs haalt uit met een fantastische trap. Szamosszegi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 52%, LV`s Real Madrid 48%.
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 0:2

48e minuut.
Chaviota is nu in balbezit. Chaviota geeft een lange en hoge pass. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik haalt uit met een fantastische trap. Troester werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 1:2

49e minuut.
Răduţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Răduţă passt de bal met de wreef. Carp geeft een hoge lob. Van Asselberghs bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Asselberghs geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
de Cospedal geeft een hoge lob. Schreuder kopt de bal weg. Bölöni heeft problemen om de bal te vangen. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Gâlceavă de bal onder controle te krijgen. Corga onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Răduţă zal de hoekschop nemen. Küng maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Viitamaa met een sublieme pass. Schreuder is nu in balbezit. Trung Hạnh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Trung Hạnh krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Trung Hạnh probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chaviota rent richting de bal. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 2:2

74e minuut.
Galica kopt de bal weg. Chaviota is nu in balbezit. Chaviota passt de bal zonder na te denken. Schreuder rent richting de bal. Schreuder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng geeft een lange en hoge pass. de Cospedal heeft problemen om de bal te vangen. Gâlceavă bereikt de bal nog maar net als eerste. Gâlceavă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 53%, LV`s Real Madrid 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

99e minuut.
Tufeanu met een harde bal richting middenveld. Bădălan is nu in balbezit. Nordvik begaat een overtreding. Nordvik krijgt een gele kaart.

100e minuut.
Bölöni geeft een lange en hoge pass. Răduţă geeft een hoge lob. Corga probeert de bal met de borst te controleren. Küng is nu in balbezit. Küng draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

103e minuut.
Răduţă met een sublieme pass. Trung Hạnh probeert naar een medespeler te passen. Carp met een sublieme pass. Daar is Van Asselberghs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Van Asselberghs haalt uit met een fantastische trap. Szamosszegi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 71%, LV`s Real Madrid 29%.
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 2:3

106e minuut.
Chaviota passt de bal met de wreef. Viitamaa speelt de bal door. Nordvik is nu in balbezit. Nordvik schiet op doel. Troester werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

112e minuut.
Răduţă passt de bal met de wreef. Carp bereikt de bal nog maar net als eerste. Carp passt de bal zonder na te denken. Küng bereikt de bal nog maar net als eerste. Küng geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

113e minuut.
Küng kopt de bal weg. Galica probeert de bal met de borst te controleren. Laamers rent richting de bal. Gâlceavă verovert de bal door een tackle van achteren. Gâlceavă draait met de bal, schiet en ... Szamosszegi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

118e minuut.
Schreuder is nu in balbezit. Chaviota speelt de bal door. Nordvik bereikt de bal nog maar net als eerste. Nordvik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo B.K. 54%, LV`s Real Madrid 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 3:3


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Van Asselberghs legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 3:4
---
Nordvik legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Troester probeert wanhopig de bal te grijpen.
---
Küng kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Szamosszegi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
---
Fryc kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
Dat scheelde niet veel! De bal rolt over de achterlijn.
---
Gâlceavă legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Szamosszegi bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
---
Chaviota zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
---
Carp kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Viitamaa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 4:4
---
Trung Hạnh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast. Doeltrap.
---
Schreuder zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Troester kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Răduţă kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 4:5
---
Tufeanu neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 5:5
---
Tache kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Galica zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo B.K. - LV`s Real Madrid 6:5
---