Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:21
  • Bekerwedstrijd: Cupa României
  • Stadion: cetate
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 33956
unireaalbaiulia WALLACHIA
442 Tactiek univ
52% Balbezit 48%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.3 gemiddelde waardering 63.2
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


4e minuut.
Hall is nu in balbezit. Czymech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hall is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hall zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Okienko de bal. Lord rent richting de bal. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Graziadio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szumański verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Dugonics neemt de hoekschop. Szumański kopt de bal weg. Graziadio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Dalla Pozza heeft problemen om de bal te vangen. Dalla Pozza probeert naar een medespeler te passen. Kupisz met een sublieme pass. Okienko rent richting de bal. Okienko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Hall met de inworp. Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Lord rent richting de bal. Lord haalt uit met een fantastische trap. Graziadio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:1

9e minuut.
Lord verovert de bal door een tackle van achteren. Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Okienko is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lord neemt de penalty, wat een uithaal! De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:2

14e minuut.
Lord rent richting de bal. Lord probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Okienko de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Graziadio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:3

17e minuut.
Kupisz speelt de bal door. Areni probeert naar een medespeler te passen. Okienko rent richting de bal. Lord is nu in balbezit. Lord haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Dugonics rent richting de bal. Dugonics passt de bal in één keer door. Okienko rent richting de bal. Okienko draait met de bal, schiet en ... Graziadio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:4

27e minuut.
Lemonis speelt de bal door. Areni bereikt de bal nog maar net als eerste. Areni geeft een hoge lob. Okienko krijgt zijn hoofd ertegen. Graziadio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:5

32e minuut.
Klungelig pakt Lord de bal. Lord draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Szumański de bal onder controle te krijgen. Dugonics geeft de bal voor. Lord krijgt zijn hoofd ertegen. Graziadio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:6

35e minuut.
Okienko bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko speelt de bal door. Daar is Lord, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lord haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:7

40e minuut.
Lemonis geeft de bal voor. Kupisz met een sublieme pass. Klungelig pakt Areni de bal. Areni geeft een lange en hoge pass. Okienko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lord bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumański is nu in balbezit. Lord onderschept slim de pass. Lord schiet op doel. Graziadio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unireaalbaiulia 72%, WALLACHIA 28%.
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:7

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vujanović komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dalla Pozza speelt de bal door. Kupisz rent richting de bal. Kupisz probeert naar een medespeler te passen. Okienko is nu in balbezit. Okienko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:8

68e minuut.
Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewski is nu in balbezit. Bartoszewski passt de bal met de wreef. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:9

69e minuut.
Dugonics met een snelle inworp. Areni met een sublieme pass. Daar is Okienko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okienko haalt uit met een fantastische trap. Graziadio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:10

72e minuut.
Dugonics met de inworp. Vujanović is nu in balbezit. Bartoszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović onderschept slim de pass. Vujanović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szumański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumański geeft de bal voor. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics geeft een hoge lob. Okienko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dugonics passt de bal in één keer door. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Okienko is nu in balbezit. Vujanović rent richting de bal. Vujanović schiet op doel. Graziadio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Bartoszewski heeft problemen om de bal te vangen. Łowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vujanović krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Arghezi met een sublieme pass. Ilieş bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilieş passt de bal zonder na te denken. Czymech is nu in balbezit. Czymech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: unireaalbaiulia 71%, WALLACHIA 29%.
unireaalbaiulia - WALLACHIA 0:10