Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:07
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: ROBY BAGGIO
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 33368
A.C.POKER A.C. NAVOLE`
R.Baggio Tactiek mitico
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
37.5 gemiddelde waardering 57.9
matig Schieten formidabel
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


5e minuut.
Roldi geeft een hoge lob. Gordon bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhulst begaat een overtreding. Gordon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gordon kan niet meer verder spelen. Rybiałek komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Borubar is nu in balbezit. Borubar geeft een hoge lob. Milan rent richting de bal. Milan schiet op doel. Manzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - A.C. NAVOLE` 0:1

22e minuut.
Carosone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosone geeft een lange en hoge pass. Daar is Roldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owens verovert de bal door een tackle van achteren. Owens haalt uit met een fantastische trap. Manzo bokst de bal weg. Cardone geeft een lange en hoge pass. Melini is nu in balbezit. Carosone maakt een afschuwelijke overtreding. Carosone krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Borubar met een sublieme pass. Carosone is nu in balbezit. Carosone probeert naar een medespeler te passen. Milling rent richting de bal. Milling geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Milan is nu in balbezit. Milan geeft een hoge lob. Owens rent richting de bal. Owens schiet op doel. Manzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - A.C. NAVOLE` 0:2

35e minuut.
Marcu geeft een hoge lob. Rybiałek kopt de bal weg. Owens rent richting de bal. Owens haalt uit met een fantastische trap. Manzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - A.C. NAVOLE` 0:3

38e minuut.
Milan bereikt de bal nog maar net als eerste. Milling is nu in balbezit. Milling probeert naar een medespeler te passen. Owens rent richting de bal. Owens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mesquita heeft problemen om de bal te vangen. Borubar geeft een hoge lob. Benzone is nu in balbezit. Owens verovert de bal door een tackle van achteren. Owens schiet op doel. Manzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 70%, A.C. NAVOLE` 30%.
A.C.POKER - A.C. NAVOLE` 0:3

46e minuut.
Carosone geeft een lange en hoge pass. Milan kopt de bal weg. Roldi heeft problemen om de bal te vangen. Owens rent richting de bal. Owens haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Manzo met een harde bal richting middenveld. Verhulst is nu in balbezit. Verhulst speelt de bal door. Morettini rent richting de bal. Morettini geeft de bal voor. Papalardo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Milan passt de bal met de wreef. Borubar is nu in balbezit. Borubar geeft een lange en hoge pass. Daar is Owens, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Carosone rent richting de bal. Carosone geeft de bal voor. Daar is Roldi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Owens rent richting de bal. Owens draait met de bal, schiet en ... Manzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Rybiałek is nu in balbezit. Verhulst is nu in balbezit. Verhulst geeft de bal voor. Carosone bereikt de bal nog maar net als eerste. Carosone geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Milling heeft problemen om de bal te vangen. Milling geeft de bal voor. Benzone heeft problemen om de bal te vangen. Rybiałek rent richting de bal. Rybiałek draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - A.C. NAVOLE` 0:4

73e minuut.
Owens onderschept slim de pass. Owens passt de bal in één keer door. Milling rent richting de bal. Milling geeft een lange en hoge pass. Owens springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Milan rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milling geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Owens krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - A.C. NAVOLE` 0:5

88e minuut.
Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. Owens passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milan de bal. Milan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.C.POKER - A.C. NAVOLE` 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C.POKER 70%, A.C. NAVOLE` 30%.
A.C.POKER - A.C. NAVOLE` 0:6