Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RepubblicaZeneixe The Alpha Divers
3-4-3 E Tactiek 451 sos altos
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 16
7 Overtredingen 4
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
14 Buitenspel 15
48.2 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten uitmuntend
solide Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen goed


4e minuut.
Laksono geeft een hoge lob. Nizielski kan de bal niet met de borst controleren. Nizielski geeft de bal voor. Boissier rent richting de bal. Boissier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Pelegrino de bal. Pelegrino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - The Alpha Divers 0:1

9e minuut.
Cwalina met de inworp. Topek met een sublieme pass. Devrimci bereikt de bal nog maar net als eerste. Devrimci geeft een lange en hoge pass. Äckerle krijgt zijn hoofd ertegen. Yiğitcebe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - The Alpha Divers 0:2

25e minuut.
Na een snelle pass probeert Laksono de bal onder controle te krijgen. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laksono. Laksono krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Bonaluce geeft een lange en hoge pass. Pelegrino kopt de bal weg. Laksono is nu in balbezit. Boissier onderschept slim de pass. Boissier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Cwalina passt de bal zonder na te denken. Devrimci rent richting de bal. Devrimci geeft een hoge lob. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
By is nu in balbezit. By geeft de bal voor. Boissier bereikt de bal nog maar net als eerste. Boissier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - The Alpha Divers 0:3

45e minuut.
Păltânea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 48%, The Alpha Divers 52%.
RepubblicaZeneixe - The Alpha Divers 0:3

53e minuut.
Güneylioğlu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bank stond buitenspel. Nizielski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle schiet op doel. Yiğitcebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Tennant geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cwalina met de inworp. Pelegrino geeft de bal voor. Boissier springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mikla komt het veld opgelopen. Montoro komt het veld opgelopen.

63e minuut.
By is nu in balbezit. By geeft een hoge lob. Inworp. Güneylioğlu met een snelle inworp. Oskay geeft een hoge lob. Deaconu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saavedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Saavedra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - The Alpha Divers 1:3

64e minuut.
Boissier speelt de bal door. Daar is Pelegrino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saavedra. Saavedra krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Pelegrino rent richting de bal. Pelegrino passt de bal zonder na te denken. Boissier is nu in balbezit. Boissier haalt uit met een fantastische trap. Yiğitcebe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - The Alpha Divers 1:4

68e minuut.
Pelegrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Tomankiewicz passt de bal zonder na te denken. Cwalina rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikla. Mikla krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tennant verovert de bal door een tackle van achteren. Cwalina is nu in balbezit. Cwalina passt de bal in één keer door. Pelegrino is nu in balbezit. Pelegrino haalt uit met een fantastische trap. Yiğitcebe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Äckerle rent richting de bal. Güneylioğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Äckerle raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Boissier neemt zijn aanloop. Yiğitcebe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - The Alpha Divers 1:5

77e minuut.
Mikla kan de bal niet met de borst controleren. Devrimci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mikla is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mikla zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Saavedra springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Cwalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Cwalina passt de bal zonder na te denken. Boissier rent richting de bal. Boissier draait met de bal, schiet en ... Yiğitcebe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
RepubblicaZeneixe - The Alpha Divers 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RepubblicaZeneixe 59%, The Alpha Divers 41%.
RepubblicaZeneixe - The Alpha Divers 1:6