Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:08
  • Bekerwedstrijd: Coppa Italia
  • Stadion: Anna Saias
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 37503
U.C. Virtualdoria Urbi et Orbi
4312wip Tactiek 433[0+1-1]
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
55.8 gemiddelde waardering 56.9
very good Schieten excellent
very good Passen excellent
excellent Verdedigen very good


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ercoli komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Hulewicz probeert naar een medespeler te passen. Capozzoli probeert naar een medespeler te passen. Berto is nu in balbezit. Berto schiet op doel. Rebro probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Calcaterra komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Purwanto kopt de bal weg. Coper controleert de bal met de borst. Coper passt de bal zonder na te denken. Butuşan rent richting de bal. Butuşan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Purwanto geeft een lange en hoge pass. Daar is Famà, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Urbi et Orbi 0:1

27e minuut.
Flegas geeft de bal voor. Pertegato is nu in balbezit. Coper onderschept slim de pass. Coper haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Urbi et Orbi 0:2

34e minuut.
Szczepańczyk probeert naar een medespeler te passen. Bardone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardone passt de bal in één keer door. Coper is nu in balbezit. Coper draait met de bal, schiet en ... Servente bokst de bal weg.

35e minuut.
Ercoli passt de bal in één keer door. Bardone met een sublieme pass. Coper rent richting de bal. Kiyak is nu in balbezit. Kiyak schiet op doel. Servente kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Bardone raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zappacosta komt het veld opgelopen. Ercoli met een snelle inworp. Purwanto rent richting de bal. Purwanto passt de bal zonder na te denken. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ricasoli is nu in balbezit. Ricasoli geeft een hoge lob. Inworp. Ercoli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Purwanto speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vedovati probeert naar een medespeler te passen. Berto rent richting de bal. Flegas begaat een overtreding. Berto is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Capozzoli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zappacosta verovert de bal door een tackle van achteren. Zappacosta geeft een lange en hoge pass. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan schiet op doel. Servente werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 63%, Urbi et Orbi 37%.
U.C. Virtualdoria - Urbi et Orbi 0:2

53e minuut.
Daar is Kiyak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiyak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ricasoli de bal. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Palladini komt het veld opgelopen. Dibari komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Troilo rent richting de bal. Szczepańczyk onderschept slim de pass. Ercoli geeft een hoge lob. Coper is nu in balbezit. Coper schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Urbi et Orbi 0:3

65e minuut.
Berto controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Cruccu komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Famà verovert de bal door een tackle van achteren. Kiyak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiyak probeert naar een medespeler te passen. Coper bereikt de bal nog maar net als eerste. Coper schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Urbi et Orbi 0:4

69e minuut.
Kiyak geeft een hoge lob. Dibari onderschept slim de pass. Butuşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Butuşan geeft een hoge lob. Coper maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ercoli is nu in balbezit. Ercoli passt de bal in één keer door. Capozzoli speelt de bal door. Cruccu rent richting de bal. Cruccu draait met de bal, schiet en ... Rebro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zappacosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dotto is nu in balbezit. Zappacosta onderschept slim de pass. Zappacosta geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vedovati passt de bal zonder na te denken. Cruccu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruccu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Purwanto rent richting de bal. Purwanto passt de bal in één keer door. Butuşan is nu in balbezit. Butuşan draait met de bal, schiet en ... Servente probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. Virtualdoria - Urbi et Orbi 0:5

87e minuut.
Troilo speelt de bal door. Daar is Cruccu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Coper krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. Virtualdoria 65%, Urbi et Orbi 35%.
U.C. Virtualdoria - Urbi et Orbi 0:5