Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Taurinova CabaretVoltaire
2022 Tactiek 4 - 3 - 3 Full
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 6
44 gemiddelde waardering 52.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


23e minuut.
Hašek onderschept slim de pass. Hašek met een sublieme pass. Matějovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Matějovský haalt uit met een fantastische trap. Dziewicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Garbelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hašek onderschept slim de pass. Hašek probeert naar een medespeler te passen. Margarini is nu in balbezit. Margarini draait met de bal, schiet en ... Dziewicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Golem bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcsa verovert de bal door een tackle van achteren. Burcsa passt de bal zonder na te denken. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - CabaretVoltaire 0:1

37e minuut.
Albrecht rent richting de bal. Albrecht passt de bal met de wreef. Jung met een sublieme pass. Klungelig pakt Norling de bal. Norling haalt uit met een fantastische trap. Todua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Matějovský is nu in balbezit. Margarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Matějovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Matějovský draait met de bal, schiet en ... Dziewicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Taurinova - CabaretVoltaire 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 50%, CabaretVoltaire 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Taurinova - CabaretVoltaire 1:1

47e minuut.
Burcsa onderschept slim de pass. Golem onderschept slim de pass. Albrecht rent richting de bal. Albrecht draait met de bal, schiet en ... Todua werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - CabaretVoltaire 1:2

49e minuut.
Daar is Amoretti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung met een sublieme pass. Hašek met een sublieme pass. Norling bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling draait met de bal, schiet en ... Todua bokst de bal weg.

51e minuut.
Jung bereikt de bal nog maar net als eerste. Jung passt de bal met de wreef. Basilio is nu in balbezit. Basilio heeft problemen om de bal te vangen. Basilio draait met de bal, schiet en ... Todua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Luzhaj rent richting de bal. Basilio verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basilio neemt de hoekschop. Burcsa krijgt zijn hoofd ertegen. Todua verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - CabaretVoltaire 1:3

57e minuut.
Garbelli probeert naar een medespeler te passen. Albrecht speelt de bal door. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Basilio draait met de bal, schiet en ... Todua probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Jung passt de bal met de wreef. Basilio is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Luzhaj ... Strafschop! Basilio raakt geblesseerd tijdens het duel. Burcsa zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zaroda rent richting de bal. Zaroda passt de bal zonder na te denken. Garbelli geeft een hoge lob. Daar is Basilio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basilio haalt uit met een fantastische trap. Todua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Golem de bal. Todua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Basilio rent richting de bal. Basilio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - CabaretVoltaire 1:4

68e minuut.
Ðordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Árabe verovert de bal door een tackle van achteren. Árabe probeert naar een medespeler te passen. Basilio rent richting de bal. Basilio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Hašek geeft een hoge lob. Teli rent richting de bal. Teli geeft een lange en hoge pass. Matějovský rent richting de bal. Matějovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Dowbór maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Luzhaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basilio bereikt de bal nog maar net als eerste. Norling rent richting de bal. Norling haalt uit met een fantastische trap. Todua kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Garbelli rent richting de bal. Garbelli passt de bal in één keer door. Norling is nu in balbezit. Norling haalt uit met een fantastische trap. Todua maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Taurinova - CabaretVoltaire 1:5

88e minuut.
Daar is Ðordić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jung rent richting de bal. Jung speelt de bal door. Basilio is nu in balbezit. Basilio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Taurinova 58%, CabaretVoltaire 42%.
Taurinova - CabaretVoltaire 1:5