Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Generale Vaccaro dada`s
gagliardi 5am Tactiek K-bis-poveri
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 6
51.6 gemiddelde waardering 57.3
solide Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


33e minuut.
Ramut passt de bal in één keer door. Talmann probeert naar een medespeler te passen. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - dada`s 0:1

36e minuut.
Piekański geeft een lange en hoge pass. Oniṣoarã is nu in balbezit. Oniṣoarã geeft een lange en hoge pass. Mazzocchi krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - dada`s 0:2

45e minuut.
Oniṣoarã met een sublieme pass. Świerczok speelt de bal door. Mazzocchi heeft problemen om de bal te vangen. Mazzocchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - dada`s 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 67%, dada`s 33%.
Generale Vaccaro - dada`s 0:3

57e minuut.
Nistor onderschept slim de pass. Nistor passt de bal zonder na te denken. Talmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Talmann probeert naar een medespeler te passen. Ramut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Ziętarski komt het veld opgelopen. Spinelli komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Ziętarski passt de bal met de wreef. Trí Hùng is nu in balbezit. Roy is nu in balbezit. Roy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - dada`s 1:3

70e minuut.
Ziętarski rent richting de bal. Oniṣoarã begaat een overtreding. Ziętarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Walczuk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Spinelli is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Oniṣoarã ... Strafschop! Oniṣoarã krijgt een gele kaart. Spinelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Roy kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Maciejak onderschept slim de pass. Maciejak passt de bal zonder na te denken. Świerczok bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerczok geeft een hoge lob. Mazzocchi krijgt zijn hoofd ertegen. Bazunts verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Baudo bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczuk speelt de bal door. Mazzocchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzocchi draait met de bal, schiet en ... Bazunts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Generale Vaccaro - dada`s 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Generale Vaccaro 63%, dada`s 37%.
Generale Vaccaro - dada`s 1:4