Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KFC Libiola 1893 Onda Verde
Edo3 Tactiek tre
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 44
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 57
good Schieten formidable
average Passen very good
average Verdedigen excellent


1e minuut.
Kubsch passt de bal met de wreef. Cioffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffi passt de bal met de wreef. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... Verderio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kubsch zal de hoekschop nemen. Bakkegaard springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Mansueto speelt de bal door. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani passt de bal in één keer door. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Verderio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Riva verovert de bal door een tackle van achteren. Riva kan de bal niet met de borst controleren. Riva probeert naar een medespeler te passen. Lubrani is nu in balbezit. Lubrani draait met de bal, schiet en ... Verderio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cioffi is nu in balbezit. Cioffi schiet op doel. Verderio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Cremonese geeft de bal voor. Cioffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffi passt de bal in één keer door. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... Verderio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Tassistro verovert de bal door een tackle van achteren. Tassistro met een sublieme pass. Trivella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani onderschept slim de pass. Lubrani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Lubrani onderschept slim de pass. Lubrani probeert naar een medespeler te passen. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard schiet op doel. Verderio probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Onda Verde 0:1

21e minuut.
Kubsch met een snelle inworp. Cioffi rent richting de bal. Cioffi geeft een hoge lob. Daar is Bakkegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkegaard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Corain heeft problemen om de bal te vangen. Verderio bokst de bal weg. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... Trivella geeft een hoge lob. Kubsch geeft een hoge lob. Bakkegaard springt en kopt de bal. Verderio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corain kopt de bal weg. Bakkegaard controleert de bal met de borst. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Verderio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Riva rent richting de bal. Riva probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bakkegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... Verderio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Onda Verde 0:2

30e minuut.
Žikić rent richting de bal. Riva tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Žikić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nagi met een snel genomen vrije trap. Rogoveanu kan de bal niet met de borst controleren. Lollobriggida rent richting de bal. Lollobriggida draait met de bal, schiet en ... Butteri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kubsch met een sublieme pass. Cioffi is nu in balbezit. Cioffi passt de bal in één keer door. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Riva speelt de bal door. Cioffi is nu in balbezit. Cioffi passt de bal met de wreef. Daar is Bakkegaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkegaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Onda Verde 0:3

35e minuut.
Kubsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cioffi rent richting de bal. Cioffi passt de bal met de wreef. Lubrani rent richting de bal. Lubrani haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Cioffi is nu in balbezit. Cioffi passt de bal zonder na te denken. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Libiola 1893 79%, Onda Verde 21%.
KFC Libiola 1893 - Onda Verde 0:3

50e minuut.
Inworp. Kubsch met een snelle inworp. Cioffi rent richting de bal. Cioffi geeft een hoge lob. Lubrani springt en kopt de bal. Verderio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tassistro passt de bal zonder na te denken. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani passt de bal met de wreef. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Verderio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Agbonlahor kopt de bal weg. Daar is Paróczai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Verderio probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Bergamasco speelt de bal door. Kubsch probeert naar een medespeler te passen. Cioffi rent richting de bal. Cioffi geeft een lange en hoge pass. Bakkegaard springt en kopt de bal. Verderio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lubrani is nu in balbezit. Lubrani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Onda Verde 0:4

63e minuut.
Cioffi verovert de bal door een tackle van achteren. Cioffi passt de bal in één keer door. Bakkegaard is nu in balbezit. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Onda Verde 0:5

65e minuut.
Bergamasco rent richting de bal. Lubrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lubrani geeft een lange en hoge pass. Corain probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cioffi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Peccenati passt de bal in één keer door. Tassistro probeert naar een medespeler te passen. Trivella is nu in balbezit. Bakkegaard onderschept slim de pass. Bakkegaard schiet op doel. Verderio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzywacz komt het veld opgelopen. Chorekyan komt het veld opgelopen. Kubsch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cioffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffi passt de bal in één keer door. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Kubsch neemt de hoekschop. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Verderio probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Trivella de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KFC Libiola 1893 - Onda Verde 0:6

77e minuut.
Cioffi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cioffi passt de bal met de wreef. Paróczai rent richting de bal. Bakkegaard onderschept slim de pass. Bakkegaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lubrani verovert de bal door een tackle van achteren. Bakkegaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakkegaard passt de bal in één keer door. Lubrani heeft problemen om de bal te vangen. Lubrani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Lubrani rent richting de bal. Lubrani geeft de bal voor. Klungelig pakt Cioffi de bal. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Riva kopt de bal weg. Agbonlahor controleert de bal met de borst. Cioffi probeert naar een medespeler te passen. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard haalt uit met een fantastische trap. Verderio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cioffi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Cioffi met een sublieme pass. Bakkegaard rent richting de bal. Bakkegaard geeft een hoge lob. Lubrani rent richting de bal. Lubrani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KFC Libiola 1893 76%, Onda Verde 24%.
KFC Libiola 1893 - Onda Verde 0:6