Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Flora Scarpones FC
532-2 Tactiek elbassodif
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 69.7
average Schieten outstanding
poor Passen outstanding
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Fedosov geeft een lange en hoge pass. Lenk is nu in balbezit. Günde legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lenk is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lenk kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:1

5e minuut.
Marte passt de bal met de wreef. Oválný bereikt de bal nog maar net als eerste. Oválný geeft een lange en hoge pass. Fedosov rent richting de bal. Fedosov haalt uit met een fantastische trap. Suárez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lenk kopt de bal weg. Fedosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov passt de bal in één keer door. Daar is Lenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Fedosov kopt de bal weg. Lenk is nu in balbezit. Lenk passt de bal zonder na te denken. Fedosov heeft problemen om de bal te vangen. Fedosov schiet op doel. Suárez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Osial, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osial passt de bal met de wreef. Guglielmini bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov onderschept slim de pass. Fedosov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Lenk passt de bal in één keer door. Fedosov rent richting de bal. Stodolny is nu in balbezit. Fedosov onderschept slim de pass. Fedosov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk schiet op doel. Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:2

19e minuut.
Lenk is nu in balbezit. Günde bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk draait met de bal, schiet en ... Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:3

19e minuut.
Fedosov onderschept slim de pass. Fedosov speelt de bal door. Osial heeft problemen om de bal te vangen. Osial geeft een hoge lob. Lenk maakt een snoekduik en kopt de bal. Suárez bokst de bal weg. Stodolny heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:4

23e minuut.
Fedosov haalt uit met een fantastische trap. Daar is Guglielmini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk is nu in balbezit. Lenk schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Marte probeert naar een medespeler te passen. Osial met een sublieme pass. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:5

27e minuut.
Mingardo speelt de bal door. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov passt de bal zonder na te denken. Daar is Lenk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:6

29e minuut.
Oválný is nu in balbezit. Vicente is nu in balbezit. Oválný onderschept slim de pass. Oválný geeft een hoge lob. Lenk krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Osial rent richting de bal. Osial speelt de bal door. Günde is nu in balbezit. Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:7

39e minuut.
Oválný verovert de bal door een tackle van achteren. Oválný geeft de bal voor. Fedosov is nu in balbezit. Fedosov haalt uit met een fantastische trap. Suárez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 80%, Scarpones FC 20%.
Sporting Flora - Scarpones FC 0:8

46e minuut.
Oválný rent richting de bal. Oválný speelt de bal door. Fedosov speelt de bal door. Lenk heeft problemen om de bal te vangen. Lenk draait met de bal, schiet en ... Suárez bokst de bal weg.

49e minuut.
Marte geeft een hoge lob. Daar is Stodolny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk is nu in balbezit. Lenk draait met de bal, schiet en ... Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:9

49e minuut.
Shandor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov onderschept slim de pass. Met opzet legt Vicente zijn tegenspeler op de grond. Vicente krijgt een gele kaart. Fedosov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marte met een snel genomen vrije trap. Lenk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:10

50e minuut.
Klungelig pakt Osial de bal. Osial geeft de bal voor. Lenk kopt de bal weg. Fedosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 0:11

55e minuut.
Marte speelt de bal door. Osial rent richting de bal. Osial met een sublieme pass. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Kienast rent richting de bal. Kienast geeft een hoge lob. Apacz rent richting de bal. Apacz draait met de bal, schiet en ... Paraskevas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 1:11

64e minuut.
Feula met een sublieme pass. Osial speelt de bal door. Lenk rent richting de bal. Lenk draait met de bal, schiet en ... Suárez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 1:12

67e minuut.
Fedosov probeert de bal met de borst te controleren. Guglielmini rent richting de bal. Fedosov onderschept slim de pass. Lenk rent richting de bal. Lenk schiet op doel. Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Calogero onderschept slim de pass. Oválný rent richting de bal. Oválný geeft een hoge lob. Fedosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov schiet op doel. Suárez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 1:13

71e minuut.
Oválný haalt uit met een fantastische trap. Osial kopt de bal weg. Marte is nu in balbezit. Marte geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 1:14

74e minuut.
Marte speelt de bal door. Klungelig pakt Osial de bal. Osial probeert naar een medespeler te passen. Fedosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedosov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 1:15

75e minuut.
Feula geeft een hoge lob. Osial is nu in balbezit. Osial geeft de bal voor. Lenk springt en kopt de bal. Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 1:16

78e minuut.
Marte met een sublieme pass. Oválný rent richting de bal. Oválný geeft de bal voor. Lenk maakt een snoekduik en kopt de bal. Suárez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Flora - Scarpones FC 1:17

89e minuut.
Kienast passt de bal in één keer door. Mingardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mingardo passt de bal in één keer door. Oválný is nu in balbezit. Oválný geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Flora 78%, Scarpones FC 22%.
Sporting Flora - Scarpones FC 1:17