Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Ticinia atletico drago
extreme Tactiek oppip
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 6
46 gemiddelde waardering 56.2
adequate Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen solid


4e minuut.
Randazzo is nu in balbezit. Randazzo geeft een hoge lob. Daar is Götze, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Pirella zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Randazzo rent richting de bal. Randazzo passt de bal met de wreef. Terzoni rent richting de bal. Terzoni draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Xoşqayıbov maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Terzoni kopt de bal weg. Usseglio rent richting de bal. Usseglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:1

16e minuut.
Pirella met een sublieme pass. Rangone probeert naar een medespeler te passen. Terzoni is nu in balbezit. Randazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Randazzo speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Morcombe probeert de bal aan de voet te houden. Rangone bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morcombe. Morcombe krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Pisz rent richting de bal. Pirella verovert de bal door een tackle van achteren. Pirella passt de bal zonder na te denken. Terzoni rent richting de bal. Terzoni draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Baldissero onderschept slim de pass. Baldissero geeft een lange en hoge pass. Wysogląd kopt de bal weg. Usseglio rent richting de bal. Usseglio haalt uit met een fantastische trap. Więckiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Terzoni is nu in balbezit. Terzoni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:2

29e minuut.
Serpato verovert de bal door een tackle van achteren. Serpato passt de bal in één keer door. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Pirella probeert de bal aan de voet te houden. Rangone rent richting de bal. Rangone geeft een hoge lob. Wysogląd is nu in balbezit. Wysogląd draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Wysogląd probeert naar een medespeler te passen. Serpato heeft problemen om de bal te vangen. Serpato geeft een hoge lob. Utkun probeert de bal aan de voet te houden. Usseglio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rangone heeft problemen om de bal te vangen. Rangone geeft een hoge lob. Wysogląd kopt de bal weg. Usseglio heeft problemen om de bal te vangen. Usseglio haalt uit met een fantastische trap. Więckiewicz bokst de bal weg.

39e minuut.
Chlebisz is nu in balbezit. Terzoni onderschept slim de pass. Terzoni speelt de bal door. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:3

40e minuut.
Rangone passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Randazzo de bal. Randazzo passt de bal in één keer door. Rangone met een sublieme pass. Terzoni is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Pirella met een snelle inworp. Terzoni kan de bal niet met de borst controleren. Chlebisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzoni verovert de bal door een tackle van achteren. Terzoni haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 70%, atletico drago 30%.
A.S. Ticinia - atletico drago 0:3

46e minuut.
Daar is Serpato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio passt de bal met de wreef. Randazzo rent richting de bal. Randazzo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Xoşqayıbov met een sublieme pass. Zanchetti met een sublieme pass. Kmiotek speelt de bal door. Basri rent richting de bal. Basri geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Utkun kopt de bal weg. Cullborg controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Baldissero neemt vlug de vrije trap. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirella met een snelle inworp. Terzoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Terzoni draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:4

53e minuut.
Terzoni onderschept slim de pass. Terzoni passt de bal in één keer door. Usseglio rent richting de bal. Usseglio draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:5

54e minuut.
Morcombe rent richting de bal. Xoşqayıbov is nu in balbezit. Xoşqayıbov probeert naar een medespeler te passen. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio schiet op doel. Więckiewicz bokst de bal weg.

57e minuut.
Randazzo rent richting de bal. Randazzo passt de bal met de wreef. Usseglio rent richting de bal. Usseglio draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:6

59e minuut.
Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd met een sublieme pass. Usseglio is nu in balbezit. Usseglio schiet op doel. Więckiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Cullborg passt de bal met de wreef. Valkay met een sublieme pass. Kmiotek speelt de bal door. Basri bereikt de bal nog maar net als eerste. Basri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pirella draait met de bal, schiet en ... Więckiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:7

75e minuut.
Pirella probeert naar een medespeler te passen. Randazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Randazzo geeft een hoge lob. Usseglio rent richting de bal. Usseglio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Parsys trapt de bal weg van het doel. Baldissero kopt de bal weg. Valkay probeert de bal aan de voet te houden. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Kmiotek geeft een hoge lob. Daar is Echeverría, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysogląd probeert naar een medespeler te passen. Usseglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Usseglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:8

86e minuut.
Wysogląd geeft een lange en hoge pass. Terzoni speelt de bal door. Usseglio heeft problemen om de bal te vangen. Usseglio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:9

88e minuut.
Baldissero passt de bal zonder na te denken. Randazzo met een sublieme pass. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd geeft de bal voor. Terzoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Ticinia - atletico drago 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Ticinia 64%, atletico drago 36%.
A.S. Ticinia - atletico drago 0:10