Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Leśnica FC TALAR Wola
Co do1 Tactiek comcom
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 10
46.5 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten zeer goed
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Atvērts verovert de bal door een tackle van achteren. Atvērts geeft een hoge lob. Řapík speelt de bal door. Kostadinov is nu in balbezit. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. Chiquinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Wenden neemt vlug de vrije trap. Lăpădat kopt de bal weg. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Chiquinho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC TALAR Wola 1:0

17e minuut.
Grzenkowski rent richting de bal. Rékasi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grzenkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grzenkowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Kogut werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Leśnica - FC TALAR Wola 1:1

24e minuut.
Tordai is nu in balbezit. Tordai passt de bal met de wreef. Bujok bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC TALAR Wola 1:2

36e minuut.
Pasieczny geeft een hoge lob. Aydoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydoğdu geeft een lange en hoge pass. Kostadinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostadinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Bujok is nu in balbezit. Bujok passt de bal zonder na te denken. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC TALAR Wola 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 58%, FC TALAR Wola 42%.
TS Leśnica - FC TALAR Wola 1:3

48e minuut.
Bujas verovert de bal door een tackle van achteren. Bujas speelt de bal door. Cassitto met een sublieme pass. Kostadinov rent richting de bal. Kostadinov draait met de bal, schiet en ... Chiquinho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kićko geeft een lange en hoge pass. Aydoğdu bereikt de bal nog maar net als eerste. Aydoğdu geeft een hoge lob. Nowotniak is nu in balbezit. Nowotniak geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Grzenkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzenkowski passt de bal met de wreef. Tordai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tordai geeft een hoge lob. Navarrete krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tordai passt de bal zonder na te denken. Grzenkowski is nu in balbezit. Grzenkowski speelt de bal door. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Leśnica - FC TALAR Wola 1:4

78e minuut.
Cassitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassitto passt de bal zonder na te denken. Lăpădat rent richting de bal. Lăpădat geeft een hoge lob. Kostadinov springt en kopt de bal. Chiquinho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Nowotniak probeert naar een medespeler te passen. Navarrete is nu in balbezit. Navarrete passt de bal in één keer door. Grzenkowski rent richting de bal. Grzenkowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wenden probeert naar een medespeler te passen. Řapík bereikt de bal nog maar net als eerste. Řapík probeert naar een medespeler te passen. Cinpoeru rent richting de bal. Cinpoeru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Leśnica 59%, FC TALAR Wola 41%.
TS Leśnica - FC TALAR Wola 1:4