Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:31
  • Bekerwedstrijd: Puchar Polski
  • Stadion: T 29
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 16525
FC SIERAKOWICE Wronkii
pp6 Tactiek TRALALALA
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
51.2 gemiddelde waardering 58.1
excellent Schieten very good
solid Passen excellent
very good Verdedigen very good


13e minuut.
Pastor speelt de bal door. Klungelig pakt Wiseman de bal. Wiseman passt de bal in één keer door. Dolejší rent richting de bal. Dolejší haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rezes passt de bal in één keer door. Brysiak heeft problemen om de bal te vangen. Widłak onderschept slim de pass. Queri onderschept slim de pass. Queri geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 63%, Wronkii 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SIERAKOWICE - Wronkii 0:0

60e minuut.
Inworp. Wiseman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Queri geeft een hoge lob. Dolejší maakt een snoekduik en kopt de bal. Zoliborz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Skrzyniecki met een harde bal richting middenveld. Queri geeft een hoge lob. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman schiet op doel. Zoliborz bokst de bal weg.

66e minuut.
Queri geeft de bal voor. Klungelig pakt Brysiak de bal. Skrzyniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Skrzyniecki krijgt een gele kaart. Brysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dolejší legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Pabina geeft een hoge lob. Lukáts kopt de bal weg. Queri is nu in balbezit. Queri geeft een hoge lob. Dolejší springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Brysiak passt de bal met de wreef. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman passt de bal in één keer door. Dolejší bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolejší schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 68%, Wronkii 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC SIERAKOWICE - Wronkii 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

98e minuut.
Collé onderschept slim de pass. Collé geeft een lange en hoge pass. Dolejší kopt de bal weg. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. Zoliborz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SIERAKOWICE - Wronkii 0:1

102e minuut.
Czerwiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwiński passt de bal zonder na te denken. Malitka speelt de bal door. Skrobich is nu in balbezit. Skrobich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bonavera probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

104e minuut.
Klungelig pakt Wyrębek de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pastor rent richting de bal. Pastor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 58%, Wronkii 42%.
FC SIERAKOWICE - Wronkii 0:1

107e minuut.
Klungelig pakt Pabina de bal. Brysiak rent richting de bal. Widłak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brysiak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Queri wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

109e minuut.
Queri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Riverón komt het veld opgelopen.

118e minuut.
Malitka geeft een lange en hoge pass. Lukáts kopt de bal weg. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski verovert de bal door een tackle van achteren. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SIERAKOWICE 58%, Wronkii 42%.
FC SIERAKOWICE - Wronkii 0:1