Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Yebacos Mrozy
nova1.0d Tactiek moja
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.6 gemiddelde waardering 60.2
redelijk Schieten wonderbaarlijk
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Jarząbek passt de bal met de wreef. Daar is Claudini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Claudini speelt de bal door. Germán is nu in balbezit. Germán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Zinoviadis geeft de bal voor. Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudini met een sublieme pass. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Linárez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jarząbek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Germán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bork speelt de bal door. Fisher kopt de bal weg. Claudini rent richting de bal. Gabriele is nu in balbezit. Gabriele draait met de bal, schiet en ... Bork bokst de bal weg. Wurzel kopt de bal weg. Trocha heeft problemen om de bal te vangen. Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gabriele is nu in balbezit. Zawała rent richting de bal. Gabriele verovert de bal door een tackle van achteren. Gabriele draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gabriele is nu in balbezit. Kopistecki is nu in balbezit. Gabriele verovert de bal door een tackle van achteren. Claudini rent richting de bal. Claudini draait met de bal, schiet en ... Bork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Linárez trapt de bal weg van het doel. Cochard kopt de bal weg. Germán kan de bal niet met de borst controleren. Claudini rent richting de bal. Claudini schiet op doel. Bork bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Someşan neemt de hoekschop. Linárez heeft problemen om de bal te vangen. Germán rent richting de bal. Germán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Horton onderschept slim de pass. Claudini bereikt de bal nog maar net als eerste. Claudini speelt de bal door. Horton rent richting de bal. Horton geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Brzoskowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Horton de bal. Cochard is nu in balbezit. Germán rent richting de bal. Germán geeft de bal voor. Bork probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Fisher geeft een hoge lob. Gabriele heeft problemen om de bal te vangen. Gabriele met een sublieme pass. Daar is Germán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Germán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Claudini rent richting de bal. Claudini passt de bal met de wreef. Jarząbek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Germán de bal. Germán schiet op doel. Bork bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Yebacos 65%, Mrozy 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Yebacos - Mrozy 0:0

46e minuut.
Germán heeft problemen om de bal te vangen. Ross rent richting de bal. Germán maakt een afschuwelijke overtreding. Germán krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Germán bereikt de bal nog maar net als eerste. Linárez begaat een overtreding. Germán raakt geblesseerd tijdens het duel. Cochard zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Germán springt en kopt de bal. Bork kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Sifogiorgakis geeft de bal voor. Someşan kopt de bal weg. Zawała heeft problemen om de bal te vangen. Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cochard speelt de bal door. Gabriele is nu in balbezit. Linárez onderschept slim de pass. Claudini onderschept slim de pass. Claudini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Trocha geeft een lange en hoge pass. Zinoviadis geeft een hoge lob. Someşan is nu in balbezit. Someşan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Zawała geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Someşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabriele rent richting de bal. Gabriele draait met de bal, schiet en ... Bork probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Mrozy 0:1

90e minuut.
Someşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Someşan passt de bal zonder na te denken. Gabriele bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabriele draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Yebacos - Mrozy 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Yebacos 78%, Mrozy 22%.
Los Yebacos - Mrozy 0:2