Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Górnik Boguszów - Gorce Ciuliki Ngine Sopot
midle Tactiek fpierdulerio
45% Balbezit 55%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 61.5
good Schieten very good
good Passen excellent
very good Verdedigen very good


3e minuut.
Semler is nu in balbezit. Semler met een sublieme pass. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz haalt uit met een fantastische trap. Waczków probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Ciuliki Ngine Sopot 0:1

5e minuut.
Bučica verovert de bal door een tackle van achteren. Kukiz verovert de bal door een tackle van achteren. Kukiz met een sublieme pass. Fudali bereikt de bal nog maar net als eerste. Fudali schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Ławecki rent richting de bal. Ławecki passt de bal met de wreef. Wąpierz rent richting de bal. Wąpierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Ciuliki Ngine Sopot 0:2

17e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Bučica probeert naar een medespeler te passen. Kukiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiz geeft een lange en hoge pass. Wąpierz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Quân onderschept slim de pass. Kukiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukiz krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Gorącawoda geeft de bal voor. Inworp. Walker zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bortoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Bortoń draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Ciuliki Ngine Sopot 1:2

24e minuut.
Walker passt de bal met de wreef. Górkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ławecki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fudali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fudali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Minh Quân geeft de bal voor. Kukiz rent richting de bal. Kukiz speelt de bal door. Silvestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Silvestre schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wąpierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąpierz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Górnik Boguszów - Gorce - Ciuliki Ngine Sopot 1:3

27e minuut.
Canatapan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ławecki rent richting de bal. Canatapan maakt een afschuwelijke overtreding. Canatapan krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Canatapan is nu in balbezit. Ławecki geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Canatapan de bal onder controle te krijgen. Fudali is nu in balbezit. Fudali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Buitenspel voor Bortoń. Goede buitenspelval van de verdediging. Kukiz neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Tamayo de bal. Wąpierz is nu in balbezit. Wąpierz schiet op doel. Waczków kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 78%, Ciuliki Ngine Sopot 22%.
Górnik Boguszów - Gorce - Ciuliki Ngine Sopot 1:3

67e minuut.
Brocea geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Bortoń stond buitenspel. Marciniszyn neemt vlug de vrije trap. Fudali is nu in balbezit. Fudali haalt uit met een fantastische trap. Waczków verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Canatapan rent richting de bal. Canatapan geeft de bal voor. Górkiewicz rent richting de bal. Pansch rent richting de bal. Pansch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Górnik Boguszów - Gorce 74%, Ciuliki Ngine Sopot 26%.
Górnik Boguszów - Gorce - Ciuliki Ngine Sopot 1:3