Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grom-Victoria Wściekłe Pięści Węża
NOWA Tactiek tajpan
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
1 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 6
45.4 gemiddelde waardering 56.2
good Schieten very good
good Passen excellent
good Verdedigen formidable


9e minuut.
Głuszczyk geeft een hoge lob. Turunç kopt de bal weg. Richardson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Okrzesik bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik schiet op doel. Roscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Głuszczyk is nu in balbezit. Głuszczyk geeft een hoge lob. Hausen bereikt de bal nog maar net als eerste. Okrzesik verovert de bal door een tackle van achteren. Okrzesik draait met de bal, schiet en ... Roscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

18e minuut.
Baquero geeft de bal voor. Paraíba rent richting de bal. Głuszczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Głuszczyk krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Rabiński met de inworp. Głuszczyk is nu in balbezit. Głuszczyk geeft de bal voor. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik schiet op doel. Roscio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Wojtyła geeft een hoge lob. Mitka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitka met een sublieme pass. Daar is Jabłczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński schiet op doel. Roscio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grom-Victoria - Wściekłe Pięści Węża 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grom-Victoria 66%, Wściekłe Pięści Węża 34%.
Grom-Victoria - Wściekłe Pięści Węża 0:1

57e minuut.
Rabiński speelt de bal door. Turunç rent richting de bal. Jabłczyński begaat een overtreding. Jabłczyński krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Rabiński is nu in balbezit. Rabiński passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Roscio werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Okrzesik rent richting de bal. Baquero onderschept slim de pass. Met opzet legt Jabłczyński zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jabłczyński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jabłczyński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

65e minuut.
Rabiński passt de bal zonder na te denken. Sulicki heeft problemen om de bal te vangen. Sulicki passt de bal in één keer door. Okrzesik is nu in balbezit. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bùi Bình komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Theuwen is nu in balbezit. Kasperczak rent richting de bal. Kasperczak geeft een lange en hoge pass. Okrzesik rent richting de bal. Okrzesik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grom-Victoria 59%, Wściekłe Pięści Węża 41%.
Grom-Victoria - Wściekłe Pięści Węża 0:1