Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 13:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Long Hao Than Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 753
Long Hao Than ĐHMĐ
532LHT Tactiek MD442
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 34.6
zeer goed Schieten matig
solide Passen matig
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Yokolmaz is nu in balbezit. Yokolmaz passt de bal met de wreef. Galdea geeft een hoge lob. Kopaliński krijgt zijn hoofd ertegen. Parra probeert de bal aan de voet te houden. Kastendeuch bokst de bal weg.

8e minuut.
Demirov onderschept slim de pass. Demirov geeft de bal voor. Puskás kopt de bal weg. Hercegfalvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hercegfalvi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Puskás is nu in balbezit. Cintezoi verovert de bal door een tackle van achteren. Cintezoi speelt de bal door. Poeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Puskás is nu in balbezit. Asya verovert de bal door een tackle van achteren. Asya met een sublieme pass. Poeira rent richting de bal. Poeira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 1:0

19e minuut.
Inworp. Yokolmaz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Poeira speelt de bal door. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lipień rent richting de bal. Lipień passt de bal in één keer door. Poeira is nu in balbezit. Poeira haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 2:0

22e minuut.
Kastendeuch geeft een hoge lob. Daar is Lugano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugano met een sublieme pass. Daar is Kopaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaliński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 3:0

25e minuut.
Guerra probeert naar een medespeler te passen. Daar is Poeira, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 4:0

26e minuut.
Inworp. Yokolmaz met een snelle inworp. Lugano met een sublieme pass. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Poeira is nu in balbezit. Poeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 5:0

27e minuut.
Bazluk rent richting de bal. Bazluk geeft de bal voor. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 6:0

28e minuut.
Klungelig pakt Lipień de bal. Lipień met een sublieme pass. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński schiet op doel. Kastendeuch probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Jelsness kopt de bal weg. Daar is Lipień, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lipień met een sublieme pass. Poeira rent richting de bal. Poeira draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 7:0

32e minuut.
Asya met de inworp. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 8:0

33e minuut.
Parra geeft een lange en hoge pass. Galdea heeft problemen om de bal te vangen. Galdea speelt de bal door. Poeira rent richting de bal. Poeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 9:0

35e minuut.
Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński met een sublieme pass. Galdea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lugano rent richting de bal. Lugano speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 10:0

37e minuut.
Asya kopt de bal weg. Galdea heeft problemen om de bal te vangen. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 11:0

39e minuut.
Kastendeuch probeert naar een medespeler te passen. Asya kan de bal niet met de borst controleren. Asya met een sublieme pass. Poeira rent richting de bal. Poeira draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Hao Than 18%, ĐHMĐ 82%.
Long Hao Than - ĐHMĐ 11:0

51e minuut.
Wild bereikt de bal nog maar net als eerste. Asya verovert de bal door een tackle van achteren. Asya geeft een lange en hoge pass. Poeira springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 12:0

52e minuut.
Bermúdez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yokolmaz met een snelle inworp. Poeira is nu in balbezit. Poeira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Klungelig pakt Lipień de bal. Lipień met een sublieme pass. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lugano met de inworp. Yokolmaz met een sublieme pass. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Galdea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galdea schiet op doel. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Yokolmaz speelt de bal door. Poeira rent richting de bal. Poeira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 13:0

60e minuut.
Yokolmaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yokolmaz speelt de bal door. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński schiet op doel. Kastendeuch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 14:0

62e minuut.
Galdea rent richting de bal. Galdea probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kopaliński de bal. Kopaliński schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yokolmaz met de inworp. Lugano is nu in balbezit. Poeira rent richting de bal. Poeira haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch bokst de bal weg. Daar is Kopaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap. Kastendeuch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 15:0

66e minuut.
Asya zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Galdea is nu in balbezit. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 16:0

69e minuut.
Yokolmaz probeert naar een medespeler te passen. Asya bereikt de bal nog maar net als eerste. Asya speelt de bal door. Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński schiet op doel. Kastendeuch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kastendeuch speelt de bal door. Lugano kopt de bal weg. Galdea met een sublieme pass. Daar is Kopaliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Lipień probeert naar een medespeler te passen. Galdea is nu in balbezit. Galdea passt de bal zonder na te denken. Poeira is nu in balbezit. Poeira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 17:0

73e minuut.
Galdea met een sublieme pass. Kopaliński rent richting de bal. Kopaliński met een sublieme pass. Poeira rent richting de bal. Poeira draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kastendeuch met een sublieme pass. Yokolmaz kopt de bal weg. Poeira is nu in balbezit. Poeira schiet op doel. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Kastendeuch met een sublieme pass. Demirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guerra zijn tegenspeler op de grond. Guerra krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Demirov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hercegfalvi met een snel genomen vrije trap. Puskás rent richting de bal. Lipień speelt de bal door. Poeira is nu in balbezit. Poeira draait met de bal, schiet en ... Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Puskás rent richting de bal. Cintezoi onderschept slim de pass. Cintezoi probeert naar een medespeler te passen. Poeira is nu in balbezit. Poeira schiet op doel. Kastendeuch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Poeira is nu in balbezit. Poeira haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kopaliński is nu in balbezit. Kopaliński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Long Hao Than - ĐHMĐ 18:0

87e minuut.
Lugano passt de bal in één keer door. Poeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Poeira passt de bal zonder na te denken. Kopaliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopaliński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Long Hao Than 15%, ĐHMĐ 85%.
Long Hao Than - ĐHMĐ 18:0