Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Duelistii Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3133
Duelistii Kenobi
3 ATT Tactiek T4 rev. 1
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 22
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
39.1 gemiddelde waardering 46.2
good Schieten very good
good Passen solid
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Szczypiorek onderschept slim de pass. Szczypiorek passt de bal in één keer door. Grama is nu in balbezit. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Inworp. Saés met de inworp. Konopecki is nu in balbezit. Konopecki haalt uit met een fantastische trap. Câţanu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:0

12e minuut.
Archip speelt de bal door. Predeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Predeanu geeft de bal voor. Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea geeft een lange en hoge pass. Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Espinosa met een sublieme pass. Dalea kopt de bal weg. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Duelistii - Kenobi 1:1

18e minuut.
Szczypiorek rent richting de bal. Szczypiorek geeft een lange en hoge pass. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:2

20e minuut.
Chiriţă probeert naar een medespeler te passen. Perliński rent richting de bal. Mălăiescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mălăiescu krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Szczypiorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek passt de bal met de wreef. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:3

34e minuut.
Gogoasă kopt de bal weg. Archip is nu in balbezit. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriţă geeft een lange en hoge pass. Konopecki springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mihu onderschept slim de pass. Mihu geeft een hoge lob. Grama kopt de bal weg. Rus is nu in balbezit. Rus schiet op doel. Espinosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gogoasă is nu in balbezit. Rus verovert de bal door een tackle van achteren. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:4

39e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus schiet op doel. Espinosa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:5

41e minuut.
Raiciu geeft een lange en hoge pass. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogoasă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gogoasă krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 52%, Kenobi 48%.
Duelistii - Kenobi 1:5

46e minuut.
Koclęga komt het veld opgelopen. Canton komt het veld opgelopen. Belu komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rus rent richting de bal. Rus passt de bal in één keer door. Stelea rent richting de bal. Stelea schiet op doel. Espinosa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:6

48e minuut.
Szczypiorek passt de bal zonder na te denken. Raiciu rent richting de bal. Raiciu passt de bal met de wreef. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:7

50e minuut.
Dobeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobeş geeft een lange en hoge pass. Ilca heeft problemen om de bal te vangen. Belu rent richting de bal. Belu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Archip kan de bal niet met de borst controleren. Szczypiorek is nu in balbezit. Szczypiorek geeft een hoge lob. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:8

63e minuut.
Koclęga bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczypiorek verovert de bal door een tackle van achteren. Szczypiorek met een sublieme pass. Raiciu is nu in balbezit. Raiciu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Raiciu rent richting de bal. Stelea is nu in balbezit. Koclęga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Stelea wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Grama legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Espinosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:9

68e minuut.
Raiciu geeft een lange en hoge pass. Stelea is nu in balbezit. Stelea passt de bal zonder na te denken. Grama bereikt de bal nog maar net als eerste. Grama haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Inworp. Butilă met een snelle inworp. Raiciu geeft een lange en hoge pass. Stelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Stelea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:10

72e minuut.
Klungelig pakt Raiciu de bal. Raiciu geeft een hoge lob. Rus is nu in balbezit. Rus draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Klungelig pakt Mendicino de bal. Stelea is nu in balbezit. Mendicino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendicino krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Archip is nu in balbezit. Mihu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihu geeft de bal voor. Rus rent richting de bal. Rus haalt uit met een fantastische trap. Espinosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stelea is nu in balbezit. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Duelistii - Kenobi 1:11

86e minuut.
Dalea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalea geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gogoasă de bal. Rus bereikt de bal nog maar net als eerste. Rus haalt uit met een fantastische trap. Espinosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stelea is nu in balbezit. Stelea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Raiciu verovert de bal door een tackle van achteren. Raiciu met een sublieme pass. Stelea rent richting de bal. Stelea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Duelistii 58%, Kenobi 42%.
Duelistii - Kenobi 1:11