Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-27 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: F.C. Looser Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
F.C. Looser CS AmeServ 2019
532mod_01 Tactiek younginess
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
59.2 gemiddelde waardering 62.4
formidable Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


12e minuut.
Inworp. Sillanpää zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slampák rent richting de bal. Slampák geeft een lange en hoge pass. Agliardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Bombielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Inworp. Tomalik met een snelle inworp. Sillanpää verovert de bal door een tackle van achteren. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga haalt uit met een fantastische trap. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Stângă met een sublieme pass. Iorga is nu in balbezit. Iorga passt de bal met de wreef. Toure is nu in balbezit. Toure draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Agliardi rent richting de bal. Caragiale rent richting de bal. Caragiale passt de bal in één keer door. Agliardi rent richting de bal. Agliardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Slampák bereikt de bal nog maar net als eerste. Stângă onderschept slim de pass. Stângă met een sublieme pass. Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Iorga haalt uit met een fantastische trap. Madera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Toure is nu in balbezit. Kareš onderschept slim de pass. Madar rent richting de bal. Tomalik rent richting de bal. Tomalik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 35%, CS AmeServ 2019 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
F.C. Looser - CS AmeServ 2019 0:0

52e minuut.
Madera met een sublieme pass. Zajtsev kopt de bal weg. Agliardi speelt de bal door. Klungelig pakt Ojasalu de bal. Ojasalu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Stângă geeft een hoge lob. Madar heeft problemen om de bal te vangen. Berny geeft een lange en hoge pass. Stângă geeft de bal voor. Toure springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Stângă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sillanpää de bal. Sillanpää speelt de bal door. Agliardi rent richting de bal. Agliardi haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Olăroiu passt de bal in één keer door. Grzesiak heeft problemen om de bal te vangen. Agliardi rent richting de bal. Agliardi haalt uit met een fantastische trap. Bombielewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Looser - CS AmeServ 2019 0:1

80e minuut.
Stroe komt het veld opgelopen. Eftimie komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Iorga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Iorga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Eftimie neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Kareš de bal onder controle te krijgen. Sillanpää geeft de bal voor. Agliardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Agliardi schiet op doel. Bombielewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Agliardi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Looser 45%, CS AmeServ 2019 55%.
F.C. Looser - CS AmeServ 2019 0:1