Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 18:22
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Magicienii din Cluj Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2012
Magicienii din Cluj Visinii
compact 1 Tactiek 4-3-3 up
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 38.4
redelijk Schieten redelijk
matig Passen matig
redelijk Verdedigen redelijk


3e minuut.
Mărăcine bereikt de bal nog maar net als eerste. Mărăcine speelt de bal door. Bârlădeanu rent richting de bal. Gardenier verovert de bal door een tackle van achteren. Gardenier draait met de bal, schiet en ... Smiorcăilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Codrescu rent richting de bal. Codrescu passt de bal met de wreef. Tudorache met een sublieme pass. Tenu rent richting de bal. Tenu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - Visinii 1:0

12e minuut.
Frunda is nu in balbezit. Murawski verovert de bal door een tackle van achteren. Murawski met een sublieme pass. Stypuła is nu in balbezit. Stypuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Baldemir onderschept slim de pass. Baldemir passt de bal in één keer door. Mărăcine rent richting de bal. Tenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tenu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Wierzba is nu in balbezit. Mărăcine onderschept slim de pass. Dudryk rent richting de bal. Tenu onderschept slim de pass. Tenu draait met de bal, schiet en ... Sodomlak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Čolović rent richting de bal. Baldemir bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović verovert de bal door een tackle van achteren. Čolović draait met de bal, schiet en ... Codrescu heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Magicienii din Cluj - Visinii 1:1

34e minuut.
Smolarski verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parejas geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gardenier heeft problemen om de bal te vangen. Lucian onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Taillandier de bal onder controle te krijgen. Frunda bereikt de bal nog maar net als eerste. Frunda geeft een lange en hoge pass. Tenu heeft problemen om de bal te vangen. Tenu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dudryk is nu in balbezit. Mărăcine onderschept slim de pass. Dudryk rent richting de bal. Mărăcine onderschept slim de pass. Mărăcine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicienii din Cluj 49%, Visinii 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magicienii din Cluj - Visinii 1:1

46e minuut.
Flaks komt het veld opgelopen. Stegienka komt het veld opgelopen. Niño komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Codrescu heeft problemen om de bal te vangen. Stypuła is nu in balbezit. Stypuła haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tudorache de bal onder controle te krijgen. Smiorcăilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Tenu passt de bal in één keer door. Mărăcine is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Murawski. Mărăcine raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mărăcine kan niet meer verder spelen. Ghiţescu komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Inworp. Baldemir met een snelle inworp. Bârlădeanu rent richting de bal. Bârlădeanu geeft een lange en hoge pass. Sodomlak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Niño is nu in balbezit. Niño passt de bal zonder na te denken. Stypuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Stypuła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magicienii din Cluj - Visinii 1:2

83e minuut.
Čolović bereikt de bal nog maar net als eerste. Čolović haalt uit met een fantastische trap. Daar is Baldemir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gardenier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gardenier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magicienii din Cluj 55%, Visinii 45%.
Magicienii din Cluj - Visinii 1:2