Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indonesia U21 Misr U21
ngentot goblokk Tactiek EGYPT best team
55% Balbezit 45%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49 gemiddelde waardering 48.4
solid Schieten very good
good Passen adequate
solid Verdedigen good


2e minuut.
Abd El-Khalek onderschept slim de pass. Issa met een sublieme pass. Abutreika rent richting de bal. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Jaelani kopt de bal weg. Suhardiman heeft problemen om de bal te vangen. Issa rent richting de bal. Suhardiman verovert de bal door een tackle van achteren. Suhardiman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Indonesia U21 - Misr U21 1:0

17e minuut.
Zaid onderschept slim de pass. Abutreika rent richting de bal. Zaid is nu in balbezit. Zaid geeft een hoge lob. Abutreika maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Doeltrap. Shalash trapt de bal weg. Jaelani controleert de bal met de borst. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi geeft een hoge lob. Shalash kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Sumantri speelt de bal door. Daar is Jaelani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaelani geeft een lange en hoge pass. Daar is Mulyono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mulyono haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Issa kopt de bal weg. Sumantri controleert de bal met de borst. Mahmud rent richting de bal. Abutreika bereikt de bal nog maar net als eerste. Abutreika haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 39%, Misr U21 61%.
Indonesia U21 - Misr U21 1:0

46e minuut.
Mubarak komt het veld opgelopen. Slamet komt het veld opgelopen. Sudarsono komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Jaelani geeft de bal voor. Issa kopt de bal weg. Al Shater heeft problemen om de bal te vangen. Runturambi rent richting de bal. Runturambi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Sudarsono geeft een lange en hoge pass. Mulyono kopt de bal weg. Kareem heeft problemen om de bal te vangen. Runturambi is nu in balbezit. Runturambi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sandang komt het veld opgelopen. Hakim komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Hakim rent richting de bal. Sandang is nu in balbezit. Sandang probeert naar een medespeler te passen. Hakim bereikt de bal nog maar net als eerste. Hakim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zulkifly komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Sudarsono is nu in balbezit. Abutreika verovert de bal door een tackle van achteren. Abutreika passt de bal in één keer door. Zaid bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indonesia U21 41%, Misr U21 59%.
Indonesia U21 - Misr U21 1:0