Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:43
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: JKS Jeleń Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2094
JKS Jeleń LKS ISKRA ISKRZYNIA
Pro 2 Tactiek IQ
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
42 gemiddelde waardering 42
goed Schieten goed
goed Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Dobias speelt de bal door. Wolik is nu in balbezit. Wolik met een sublieme pass. Robak is nu in balbezit. Robak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Košuta speelt de bal door. Sats heeft problemen om de bal te vangen. Sats geeft een lange en hoge pass. Lezano is nu in balbezit. Lezano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Szulca geeft een lange en hoge pass. Robak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robak probeert naar een medespeler te passen. Košuta is nu in balbezit. Košuta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Skonieczka geeft een hoge lob. Ramírez kopt de bal weg. Daar is Sats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ramírez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dobias verovert de bal door een tackle van achteren. Tepebağlı onderschept slim de pass. Tepebağlı met een sublieme pass. Velazco rent richting de bal. Velazco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JKS Jeleń - LKS ISKRA ISKRZYNIA 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 51%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 49%.
JKS Jeleń - LKS ISKRA ISKRZYNIA 1:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Velazco de bal onder controle te krijgen. Szulca is nu in balbezit. Szulca passt de bal in één keer door. Liszewski is nu in balbezit. Liszewski schiet op doel. Mauês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Okrzesik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Czerembor komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mauês trapt de bal weg. Sats heeft problemen om de bal te vangen. Sats passt de bal zonder na te denken. Košuta is nu in balbezit. Košuta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Czerembor passt de bal in één keer door. Velazco heeft problemen om de bal te vangen. Velazco passt de bal met de wreef. Liszewski rent richting de bal. Liszewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dobias geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tepebağlı zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liszewski kan de bal niet met de borst controleren. Liszewski schiet op doel. Mauês probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JKS Jeleń 46%, LKS ISKRA ISKRZYNIA 54%.
JKS Jeleń - LKS ISKRA ISKRZYNIA 1:0