Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
al-Jazā’ir U21 Ísland U21
442 EB Tactiek 532
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
43.7 gemiddelde waardering 46.9
good Schieten solid
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Allam met de inworp. Semghoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun passt de bal zonder na te denken. Laredj rent richting de bal. Laredj passt de bal met de wreef. Sveinbjörnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 1:0

8e minuut.
Saïbi rent richting de bal. Brandsson verovert de bal door een tackle van achteren. Allam bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson verovert de bal door een tackle van achteren. Brandsson draait met de bal, schiet en ... Saadallah verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 1:1

10e minuut.
Laredj passt de bal met de wreef. Chouih bereikt de bal nog maar net als eerste. Chouih passt de bal in één keer door. Laredj is nu in balbezit. Laredj haalt uit met een fantastische trap. Sveinbjörnsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Saïbi rent richting de bal. Vilhjálmsson verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhjálmsson passt de bal zonder na te denken. Brandsson rent richting de bal. Brandsson schiet op doel. Saadallah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Chouih is nu in balbezit. Laredj rent richting de bal. Laredj passt de bal met de wreef. Semghoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Semghoun schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sveinbjörnsson met een harde bal richting middenveld. Saïbi kopt de bal weg. Oddsson is nu in balbezit. Laredj verovert de bal door een tackle van achteren. Laredj haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 2:1

24e minuut.
Vilhjálmsson rent richting de bal. Vilhjálmsson passt de bal in één keer door. Antonsson is nu in balbezit. Antonsson schiet op doel. Saadallah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 2:2

32e minuut.
Inworp. Sebbar met de inworp. Semghoun is nu in balbezit. Semghoun geeft een hoge lob. Chouih kopt de bal weg. Sveinbjörnsson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Semghoun is nu in balbezit. Semghoun passt de bal in één keer door. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 3:2

42e minuut.
Klungelig pakt Chouih de bal. Chouih passt de bal met de wreef. Laredj bereikt de bal nog maar net als eerste. Laredj haalt uit met een fantastische trap. Sveinbjörnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 4:2

44e minuut.
Steindórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Steindórsson geeft de bal voor. Saïdoun is nu in balbezit. Klungelig pakt Saïdoun de bal. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. Sveinbjörnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 51%, Ísland U21 49%.
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 4:2

49e minuut.
Saïbi kopt de bal weg. Helgason is nu in balbezit. Helgason passt de bal met de wreef. Antonsson rent richting de bal. Antonsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Vilhjálmsson rent richting de bal. Vilhjálmsson speelt de bal door. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gestsson rent richting de bal. Gestsson geeft de bal voor. Saadallah kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Sebbar kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Laredj stond buitenspel. Oddsson neemt vlug de vrije trap. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Inworp. Ould Zmirli komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Jónasson geeft een lange en hoge pass. Vilhjálmsson kopt de bal weg. Brandsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Brandsson schiet op doel. Saadallah probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 4:3

63e minuut.
Ould Zmirli passt de bal zonder na te denken. Sebbar rent richting de bal. Sebbar probeert naar een medespeler te passen. Saïdoun bereikt de bal nog maar net als eerste. Saïdoun haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Semghoun rent richting de bal. Jónasson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jónasson krijgt een gele kaart. Semghoun raakt geblesseerd tijdens het duel. Laredj legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 5:3

73e minuut.
Sebbar is nu in balbezit. Brandsson onderschept slim de pass. Gestsson is nu in balbezit. Gestsson geeft een lange en hoge pass. Antonsson springt en kopt de bal. Saadallah bokst de bal weg.

86e minuut.
Helgason speelt de bal door. Gestsson geeft een lange en hoge pass. Antonsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonsson haalt uit met een fantastische trap. Saadallah werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Brandsson passt de bal met de wreef. Gestsson is nu in balbezit. Gestsson geeft de bal voor. Antonsson rent richting de bal. Antonsson schiet op doel. Saadallah probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: al-Jazā’ir U21 59%, Ísland U21 41%.
al-Jazā’ir U21 - Ísland U21 5:3